Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 Her güzel şeyin bir sonu vardır değilmi :). Birçok kişi hadi ordan neresi güzeldi diycek ama nazilere karşı mücadele vermek güzeldi, bana eski günlerimi, Wolf3D günlerimi hatırlattı. Nostaljiyi teknolojik olarak yapmak değişik bi duygu :) Aslında söylenicek çok şey var ama oynayanlara zehir etmek istemem. Bir kaç şeye değinmek istiyorum.. Nazilerin yapay zekası çok hoşuma gitti gerçekten. Parathroopers'lar özellikle çok zeki. Diğerleride kendi çaplarında iyiler. Ama subayların daha akıllı hareket etmesini beklerdim. Ellerinde dandik su tabancalarıyla savaşın ortasına atlamaları saçma olmuş. Hep söyledim milyon kezde söylerim, bu kadar doğa üstü olay olmamalıydı. Biraz araştırma yaptım, Activision salak değil ya, düşünmüştür bişeyler diye. Meğerse bizim Hitler biraz sıyırdığı için mistik olaylar üzerine çok uğraşırmış. Muhtemelen adı SS Paranormal Division olan bir bölümü, alman ırkının doğaüstü kaynağı hakkında araştırmalar yapıyordu. Hitlerin ayrıca oldukça farklı bir tanrı inancı söz konusuymuş. Tabi bunlar ne kadar doğru bilmiyorum. Discovery'ye çıkmış ama.. Herneyse Hitler ciddi olarak eğilmiş bi konunun üzerine. Bu olaylarda zombilerin parmağı ne derece var bilmiyorum ama bu kadar olmamalıydılar, yinede hoş.. Hani demooolar!!! Haniiiiiiiiii! Biz her oyundan sonra bas bas bağırdıkça iyice kaldırdılar bunları. Herkesin evine 3d desteği girincede zaten oyun içi demolarını oynadığımız motorun devamı olarak yaptılar. Nerde o eski demolar, elle kare kare çizimler.. Uf.. (Orjinalde demo varmı??) Alev silahı (adı neydi) neden bu kadar gereksiz? Oyunda hiç kullanmadım. Özellikle alevden etkilenen bi düşman varmı?? Herneyse, fena değildi, hoş oldu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 arkadaşımda multiplayer oynadım[denedim, beceremedim:)] gerçekten çok güzel hatta türk serverı bilem varmış[bilmiodum] snn'nin galiba, bilmeyenler ve oynayanlara tavsiye edebilirim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 wolf.sanane.com Sanırım medicgs'ninde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2001 Ya bende wolf3d de vardır cd olarak.. yenisi çıkınca atladım ama o catacomb bölümleri yokmu içinm bayıldı.. hatta bir kez uninstall edip wolf3dyi urdum.. çok uzatmışlar.. şarjör bitiyor hala geliyo zombi.... Ama güsel oyunda mistiklik sıkmış BİZ NAZİ KESİCEZZ VURUCAZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 nazi gebertmek icin aldigim bu oyunun demosunu gorunce aklima diablo 2 geldi direk ve "ho?" oldum ben bu oyundan asmis single player bekliodum ama olmamis... multiplayerini pek oynamadim ama guzele benzer...[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 almanlar 2. dunya savaşında ingilizlerin şehirlerine uçakla kara buyu içener kağıtlar atacak kadar ileri gidip tum goth ve angelosaxon kokenlerini canlandırıp , bunları hristiyanlıkla harmanlayıp kedni halkını gaza getirmişlerken boyle bir şeyi senaryo olarak kullanmamak elde değildir zaten .. ayrıca bilmem kaçınız biliyordur doğru olarak ( çoğunluk ya bilmiyordur yada ters biliyordur ) herkezin sandığının aksine nostradamus hitlerin yükselip 2. dunya savaşını başlatışını gormedi , hitler çok ufak yaşta okuduğu bir kitapta sapkın bir düşünceyle sozu edilen kişinin kendi olduğunu sandı ( kahinler gelecekten mi haber verir yoksa onu yaratır mı ? ) ... neyse asıl soruna geliyim oyunla ilgili en aptalca olarak bulduğum .. achtung , halt dışında neden tum subaylar (ki normalde 2. dunya savaşının kaderini almanalrın kullandığı şifreli mesajları müttefiklerin 3 sene sonunda bir denizaltı ele geçirip çözmeyi başarmasi değiştirmiştir) yazışma ve kendi aralarinda konuşmalarını İNGİLİZCE yaparlar .... ? çünkü potasnsiyel oyuncu almanca bilmez ingilizce bilir.... oyunu oynarken zevk aldım ama daha çok mantıksızlılar var oyunda ...en basidinden adamların illa senin üzerine gelme hastalığı var ... koridorlarda geri geri kaçıpo her kapidan aptal aptal çıkan askerleri indirirsin (paratrooperler hepsi toplamda 13 health alabildiler normal seviyede benden örneğin) .. neyse bende yakında bitiriirim oyunu , ama asla buyu cast eden zombileri unutmayacağim ..[hline]Still I hear the scream of thousands: "CRUCIFY,CRUCIFY" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 ah cidden zevkli bir 2. dünya savaşi FPS istiyene deadly dozen önerimdir ( dikkat yanlış adımda alman askerleri gözünüzün yaşına bakmıyo ,tek başıma kahramanlık yapiyim derken %99 ölüyorsunuz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Bence en gereksiz silah o elektrik silahi bende onu kullanmadim sahsen iskence icin mi ne koymuslar silahi anlamadim En sevdigim silah tüfek ve paratrooper ikisde manyak silahlar biri yakin menzil icin biri uzun menzil icin. Sizi bilmiorum ama eski wolfenstein da ben hep kaybolurdum bayililrdim sonunda en azindan burda kaybolmuosun o kadar fazla bulmaca da yok o iyi.Oyunu nerdeyse bitirmek üzereyim act 7 level 2 ehe su robotlardan cektigim kadar baska bisiyden cekmedim.Panzerfaust (bazuka) rlz onlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Wolf3D'nin 6. bölümünü hala dehşetle hatırlarım.. 100 kere arka arkaya oynasam 100ünde de kaybolur saatlerce oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2001 ben açıkçası bu oyunun single playerını beğenmedim.. Çok abartı olmuş ama multiplayerını herkese tavsiye ediyorum..[hline]TF Türkiye Webmaster TFTURKEY.com ||#ICQ=495160 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Multiplayer gerçekten süper olmuş , single da fena değilde o eski tadı vermedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2001 Single player bitirdim.Biraz abartı olmuş ama güzel olmuş.Kendinizi gerçekten oyunun içinde hissediyorsunuz.Yani atmosfer iyi.Alev silahı gerçekten güzel efekleri olmasına karşın çok gereksiz duruyor.Bende oyun boyunca bu silahı hiç kullanmadım.Multiplayerda güsel oluyor aslında ama kendi adamlarınıda yakıyorsun sorunlar çıkıyor :) Death Match olsaydı işe yarıyabilirmiş.Single Playerda özellikle şu kılıçlı son adamı çok kolay yapmışlar.Sadece hp si fazla hiçbir ekilde damage veremiyor.(Adama yaklaşmadığınız sürece)Oyunda en çok zorlandığım yer şu ilk süper askerle karşılaştığımız yerdi(elektirik silahını aldığımız mutant)Oradada hem cephane sorunum vardı hemde health (en az 20 kere load etmişimdir.)Şu sıralar red faction ve bu oyunu single player için öneririm.(Red faction multiplayer olarak gerçekten çok zayıf..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2001 oyunu single bitirdim. doğa üstü olaylar oyunun tadını almış götürmüş bana göre... alev silahını bir de o undeadler üzerinde kullanın derim:) kurşun seker ama alev direk alıo:) Medal Of Honor Rullaz [Bu mesaj malsahibi tarafından 27 Aralık 2001 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2001 tam hatırlamıorum ama undeadler ilerde tekrar gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 al bakalım fizboz said: Wolfenstein's 27 levels are spread across seven missions and feature a good variety of environments.[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Enemy Territory'e gelin Wolfenstein manyakları.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 avaturk'te 1 hafta önce başladım et oynamaya.baya zevkli[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 [spo1=Oyun hakkında aklımda kalanlar]Wolf da bir oyunun başlarında undeadler var bir de sonlarında undeadler var diye hatırlıyorum ilk boss un gorilden bozma bir şey olduğunu hatırlıyorum bir ara mekanik bir boss vardı.En sonuncusu zaten aşmış şovalye[/spo][signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: freeedom, 23 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki: bende oynamak istiyorum enemy terrority lazım mı bende wolf var ama o yok galiba netten indiriliyomus link verebilirimisiniz Enemy Territory[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya ben iskeletleri fln görünce sıkılıp bırakmıstım.zaten cdde kayıplara karısmıs kasamam bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oynasana'dan indirmeyin yavaş ora.et'nin kendi sitesinden indirin herşeyi.oynasanadan bitek avaturk mappack'leri indirin[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: freeedom, 23 Ocak 2005 23:25 tarihinde demiş ki: ilucum o cdyi sen benden mi aldın acaba bende bulamıyorum nedense:D hehe olabilir ama sanmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 onca yıldır ikinci dünya savaşını ve özellikle almanları araştırırım, daha tek doğru düzgün bir kaynaktan SS Paranormal Division veya benzeri bir örgüt ile ilgili bir kayıt bulamadım. Bu division olsa olsa Activision HQ'da kurulmuştur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Birde Enigma kodunu kıran Polonyalılardır, öyle denizaltıdan ele geçirme masalı ise sonradan çıkmış bir hurafedir. Hepsini geçtim Enigma'yı kırmak için geceli gündüzlü çalışan binlerce kişiye büyük bir saygısızlıktır[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yahu nesini ciddiye alıyorsunuz, bunun meşhur 3d'sinin sonunda battlesuit giyen hitler'le dövüşüyordunuz, neyin gerçekliğini bekliyorsunuz lol.. oynayınız geçiniz, medal of honor ya da call of duty beklemenin alemi yok ki, indiana jones gibi fantastik kurguya dayalı bir seri wolfenstein.. ha bir de koca id'ye activision dediniz eh yani.. filmleri de spielberg çekmiyordu zaten, dreamcast çekiyordu heh hadi eski postlar olsa sadece geçecektim de aynı terennüme bugün de devam etmek komik olmuş.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar