arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Eski bir warcraft trailer ı vardı sanırım lord of the clans için yapılmıştı Çizgifilm şeklindeydi Blackmoore bebek Thrall ı buluyordu. Orclar başlarında Thrall isyan ediyordu. Thrall "Blackmoore, tonight you're sleeping in hell!" diyordu ve bitiyordu bunu bulmam lazım yardım edin :).[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Warcraft 2 nin cd si olan bir arkadasini bul onda kesin vardir, ben orda izlemistim galiba cunku, ya da baska bi Blizzard oyununda[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 güzel şiir.. ben starcraftta hatırlıyorum o trailerı....[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bende var aslında ancak hangi cd den izlediğimi bilmiyorum bi de o cd kayıp ortada olmadığına göre :) güzel trailer dı.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 wc 2 cd sinde olamaz çünkü aslında wc3 trailer ı :) lord of the clans iptal edilen proje..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sanırım starcraft cd'sinde, geçen ay izlemiş olmalıyım hatta.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 brood war da olması %96 ihtimal. Sam uyusana kardeşim bu saatte :D[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 starcraft cd lerınden olmadıgına emınım :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 17'de filan kalktım ne uyuycam daha eu2 oynarım :) şimdi kontrol ettim, arcane'in aradığı trailer starcraft cd'sinde var, autorun penceresinden "view previews"ı seçmek yeterli..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sam hatirlamis iste, ben WC2 CD si diye hatirlamisim :( Helal Sam e :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 cızgı fılm tarzında bı demo ızlemedıgımden emınım[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 geçen ay sc'yi yükleyip oynadım 2-3 gün, o sırada izlemiştim trailer'ı tekrar. hatırlamamış olsaydım esas yuh bana.. :) hatta arkasından da diablo2 trailer'ı oynuyor, cathedral önündeki mezarlığı gösteriyor filan.. 8-)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkmagiC Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 starcraft'ın ilk cdsinde var kesinlikle bende hatırlıyorum o traileri. oyun yoksa bile blizzardın sitesine bi bak istersen, warcraft trailers kısmına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar