arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Eski bir warcraft trailer ı vardı sanırım lord of the clans için yapılmıştı Çizgifilm şeklindeydi Blackmoore bebek Thrall ı buluyordu. Orclar başlarında Thrall isyan ediyordu. Thrall "Blackmoore, tonight you're sleeping in hell!" diyordu ve bitiyordu bunu bulmam lazım yardım edin :).[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Warcraft 2 nin cd si olan bir arkadasini bul onda kesin vardir, ben orda izlemistim galiba cunku, ya da baska bi Blizzard oyununda[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 güzel şiir.. ben starcraftta hatırlıyorum o trailerı....[hline]You want a piece of me, boy?
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bende var aslında ancak hangi cd den izlediğimi bilmiyorum bi de o cd kayıp ortada olmadığına göre :) güzel trailer dı.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 wc 2 cd sinde olamaz çünkü aslında wc3 trailer ı :) lord of the clans iptal edilen proje..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sanırım starcraft cd'sinde, geçen ay izlemiş olmalıyım hatta.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 brood war da olması %96 ihtimal. Sam uyusana kardeşim bu saatte :D[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 starcraft cd lerınden olmadıgına emınım :)[hline]A little less conversation a little more action please
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 17'de filan kalktım ne uyuycam daha eu2 oynarım :) şimdi kontrol ettim, arcane'in aradığı trailer starcraft cd'sinde var, autorun penceresinden "view previews"ı seçmek yeterli..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sam hatirlamis iste, ben WC2 CD si diye hatirlamisim :( Helal Sam e :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 cızgı fılm tarzında bı demo ızlemedıgımden emınım[hline]A little less conversation a little more action please
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 geçen ay sc'yi yükleyip oynadım 2-3 gün, o sırada izlemiştim trailer'ı tekrar. hatırlamamış olsaydım esas yuh bana.. :) hatta arkasından da diablo2 trailer'ı oynuyor, cathedral önündeki mezarlığı gösteriyor filan.. 8-)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
DarkmagiC Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 starcraft'ın ilk cdsinde var kesinlikle bende hatırlıyorum o traileri. oyun yoksa bile blizzardın sitesine bi bak istersen, warcraft trailers kısmına...
Öne çıkan mesajlar