Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft Trailer

arcane

Öne çıkan mesajlar

Eski bir warcraft trailer ı vardı
sanırım lord of the clans için yapılmıştı

Çizgifilm şeklindeydi
Blackmoore bebek Thrall ı buluyordu.
Orclar başlarında Thrall isyan ediyordu.
Thrall "Blackmoore, tonight you're sleeping in hell!" diyordu ve bitiyordu

bunu bulmam lazım yardım edin :).[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft 2 nin cd si olan bir arkadasini bul
onda kesin vardir, ben orda izlemistim galiba cunku, ya da baska bi Blizzard oyununda[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski...
kadin erkek demedim
eglendim bunca zaman
darkim dereyim demedim
ibnelestim muntazaman...

sonra ne oldu ise oldu
u donuslerinde seni bekler oldum
x kisisiyim artik isci problemlerinin...
Sosyal ağlarda paylaş

bende var aslında ancak hangi cd den izlediğimi bilmiyorum
bi de o cd kayıp ortada olmadığına göre :)
güzel trailer dı.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sosyal ağlarda paylaş

wc 2 cd sinde olamaz çünkü aslında wc3 trailer ı :)
lord of the clans
iptal edilen proje..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

17'de filan kalktım ne uyuycam daha eu2 oynarım :)

şimdi kontrol ettim, arcane'in aradığı trailer starcraft cd'sinde var, autorun penceresinden "view previews"ı seçmek yeterli..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ay sc'yi yükleyip oynadım 2-3 gün, o sırada izlemiştim trailer'ı tekrar. hatırlamamış olsaydım esas yuh bana.. :)

hatta arkasından da diablo2 trailer'ı oynuyor, cathedral önündeki mezarlığı gösteriyor filan.. 8-)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...