sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mobilden giriyorum, ayrıca şuan izindeyim :) Öyle patrona mail falan yok bizde, patron falan da yok.. Ayrıca pati ye bir tek ben giriyorumdur, ekşiye yüzlerce insan giriyordur. Onunla alakası olduğunu sanmıyorum. Kategori listeleyip ona göre engelliyor. Ekşi için belki birileri toplanıp rica falan etmiştir, bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 3g vınn alın arkadaşlar kurumsal şirketlerde şahsi browsing için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesela ben dünyanın hangi ülkesine gidersem gideyim şirket network üne bağlanırsam yasaklı sitelere giremiyorum. Global yapılan bir iş bu site engelleme olayı, lokal takip edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 >:D< off boyle bir smiley varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar