bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 1070'den başlıyormuş 3+1'ler en küçüğü 124 net, 183 brüt
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Esh said: Abi kaathane burasi? 5. levent lütfen....
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 isterseniz çükübik deyin adına ya fark etmez, haritada yeri belli işte
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 satış fiyatı hep brüt üzerinden mi hesaplanıyor lan. netle brüt arasında 30% fark var kol gibi.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi 1m verince caddeden de alırsın ev. Buradan neden alıyorsun? Patlama riski de var. Patlama derken, fiyat artmaması gibi.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 fiyat artmaması gibi bir risk yok ya. caddeden de ev alırsın ama kapsamı aynı olmuyor işte, tercih meselesi.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi kapsam ne mesela? Ufak çocukların paso doluştuğundan yılda 5 defa gireceğin havuz mu? Normal bir dairede daha iyi hizmet verebilecek apartman görevlisi mi? Yılda 250tl aidat vereceğin ve hiç bir zaman yenilenmeyip, yönetim tarafından amatörce yönetilecek spor salonu mu? Hemen hemen herşeyi caddede de bulursun 1m para verip. Üstüne dağ başında oturmamış olursun. Ha evin atiyorum 10m2 daha ufak olur. O var.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: 1070'den başlıyormuş 3+1'ler en küçüğü 124 net, 183 brüt 1+1 ler kaçaki? abi cadde konsepti ayrı. herkese hitap etmeyebilir. caddede m2 olarak aynı daireyi alırsan 1 milyona arkalarda 40 senelik binada oturursun. güvenlik yok otopark yok asansör bir ihtimal çoluk çocuk düşünüyosan zaten sıkıntı spor salonuna ve havuza asansörle inmekle taşıt kullanarak gitmek aynı şey değil hem.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 1070'i ödeme planı nasıl veriyor mesela?
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o kadar detaya girmeye gerek yok, cadde civarında değil yaşam alanım. caddede oturmak gibi bir arayışım yok. 1m'e benzeri ev bulurum bu civarda en yenisi 35 yıllık. yenileri satın alınabilecek fiyatta değil. apartman dairesi. yaşam alanı değil yani kısaca. çocuk büyütecek yer arıyoruz. olay ev değil yani, yaşam alanı. bekar kafasıyla düşünme ne gerek var yağgh diye. yürüme mesafesinde okul, hastane, alışveriş merkezi, metro olması hayat standardı arttıran bir şey. ortak alanlara istersen dahil oluyorsun, küçük bir proje değil, herkes her şeye ortak olmuyor. ayrıca yatırım amaçlı alırsan havuzu otu boku için almıyorsun, proje bitince satıyorsun. "değerlenmez" diye bir şey söz konusu değil.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 1070 ne aylık kira mı 1 milyon mu 3+1
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 elesso said: bingildak said: 1070'den başlıyormuş 3+1'ler en küçüğü 124 net, 183 brüt 1+1 ler kaçaki? ara sor metrekaresini ben sormadım ilgilenmediğim için. benim canımı sıkan brüt üzerinden olması ve netle brüt arasında 30% fark olması. nasıl bu kadar fark var brütle net arasında ben anlamadım. telefon başına koydukları kız kesin birinin tanıdığı veya oradaki müdür falan dürtüyor. cumaya giderken bakkalı emanet etmezsin o kadar gerizekalı. blokların bir planı yok mu diye soruyorum, sitede fotoğrafları var diyor. üç boyutlu çizimler var sitede, hangisi ne belli değil. gidip tem'e bakan eve bırak 1m'u 200 bin vermem. benim ilgilenebileceğim 3 tane blok var gördüğüm kadarıyla, onlarda yüksek kat fiyatları gerekiyor bana. bu hafta sonu değil, bir sonraki hafta sonu gideceğim, kız zaten ne sorsan "buraya gelin yağgh" diyor. ben bir bok bilmiyorum, bot olarak kurdular demiyor da. orada gidip görüşmek gerekiyor. % kaçı satıldı o önemli, eğer millet gibi zerglediyse oradan da alınmaz bir şey.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ödeme planı nasıl ödeme planı onu diyin? Çıkartıp pat diye sayacan mı milyonları? Baktım. Nerdeyse öyleymiş sdfs. 5 sene max bölüyorlar. Vay emenike ya. Dağ başından bile ev alamayacağız. Yemişim global firmayı.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 1 trilyona anadoludan 3 ev alir istanbuldakinin 2 katina kiraya verirsiniz..daha da cok prim yapar..
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 barbu said: Ödeme planı nasıl ödeme planı onu diyin? Çıkartıp pat diye sayacan mı milyonları? Baktım. Nerdeyse öyleymiş sdfs. 5 sene max bölüyorlar. Vay emenike ya. Dağ başından bile ev alamayacağız. Yemişim global firmayı. ara sor yahu işte var telefonları sitesinde, bize niye soruyorsun asdasd. 6500 şu an m2 fiyatı, kalıbımı basıyorum bittiğinde 8k ile 10k arasında değişiyor olacak
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: barbu said: Ödeme planı nasıl ödeme planı onu diyin? Çıkartıp pat diye sayacan mı milyonları? Baktım. Nerdeyse öyleymiş sdfs. 5 sene max bölüyorlar. Vay emenike ya. Dağ başından bile ev alamayacağız. Yemişim global firmayı. ara sor yahu işte var telefonları sitesinde, bize niye soruyorsun asdasd. 6500 şu an m2 fiyatı, kalıbımı basıyorum bittiğinde 8k ile 10k arasında değişiyor olacak olm param yok benim. Şimdi telefonda aradım diye benden isterler 20-30 milyar. ben uzaktan iyiyim böyle sfsd.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 paran yoksa yeni projeye bakma abi zaten, istanbul'da remotely şehir içinde olan projeler arasında en ucuzlarından biri şu an bu aausıdhas istanbulun acı gerçeği oldu akp sağolsun
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi nerede yaşayacağım ben. Hayır, cidden nasıl ev alacağız lan. gittikçe artıyor. Artış hızı bile sabit değil. O bile artıyor. Evlenmeden ev almak istiyorum ben mesela. Nasıl olacak o bilmiyorum. illa 2 kişi çalışacak filan da ohooo. Ya da 45-50 yaşında evlenicem bu gidişle sdfs.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi bütün projeleder öyle oluyo netle brüt aşağı yukarı. sosyal alanları duvar paylarını asansör boşluklarını falanda satın alıyorsun o brüt m2 ile :)
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hayat çok değişti ya. Resmen göz göre göer fakirleşiyoruz. Bıngıl. Ayrılıp kozmetik işine gireyim mi bende? Ev mev alınırsa öyle yapalım. Artist artist dolanıyoruz global firmadayız vs diye de baksana. Kiraya çıkamicaz yakında.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 dana gurban olayım bizi anadolu gerçeğine uyandırmaya çalıştırma abi, anadoluda yaşamadığımız için anadoluda olan fiyatlar bizi alakadar etmiyor. iş güç burada. bursada ev ucuzmuş beni etkilemiyor asdasd. buradan 1 ev alacağına, adana ve mersinden 1 er al, kiraya ver benim için bir yatırım planı değil. onu yapana kadar borsada, faizde değerlendiriyorum zaten parayı. amaç farklı.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 elesso said: abi bütün projeleder öyle oluyo netle brüt aşağı yukarı. sosyal alanları duvar paylarını asansör boşluklarını falanda satın alıyorsun o brüt m2 ile :) aynen öyle ya, baya üzücü ya. eğer sosyal tesisleri aidata yediriyorlarsa zaten direkt cici. aidat 1000 tl olur artık. ona bari bir güzellik yapmış olsalar.
Öne çıkan mesajlar