Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 :) hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Xaenin said: Idefix bi nebze daha iyi galiba abi sağol hatırlattığın için. Ben yine de ayda 1 amazon'dan toplu alım yapayım en güzel öyle tatmin olcam. idefix dr nin zaten farkı yok stoklarının neredeyse, sevinme boşuna. alırken bana da al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 gameseek ve sendit gibi sitelerden almak lazım sanırım. türkiye'de bluray arşiv ciddi anlamda kısıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Abi kendin demişsin zaten Amazon dan almak varken ne kasıyon ki, sana burada satacak adam film çıktıkça yurtdışına mı gidecek o da getirtecek bir şekilde yani 3. dünya ülkesinde release date de bluray edinemeyeceğine göre madem böyle ziyan bir hobin var gogo Amazon, 1 hafta beklersin her seferinde max :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Tmmda bölge olayları var belki adam Tükçe altyazılı yada Dublajlı istiyor ? Amazonda yok onlar malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bölge olayı yok Blu-ray'de artık. Altyazı ya da dublaj da kullanmıyorum, amazon en temizi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bölgeden ne kastettiğimi anladığına bağlı... Her bölgenin ayrı altyazı ayrı Editionları var vs vs Ha bana sorarsan bende US i tercih ediyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar