jacabo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Xaenin said: Idefix bi nebze daha iyi galiba abi sağol hatırlattığın için. Ben yine de ayda 1 amazon'dan toplu alım yapayım en güzel öyle tatmin olcam. idefix dr nin zaten farkı yok stoklarının neredeyse, sevinme boşuna. alırken bana da al.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 gameseek ve sendit gibi sitelerden almak lazım sanırım. türkiye'de bluray arşiv ciddi anlamda kısıtlı.
quixef Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Abi kendin demişsin zaten Amazon dan almak varken ne kasıyon ki, sana burada satacak adam film çıktıkça yurtdışına mı gidecek o da getirtecek bir şekilde yani 3. dünya ülkesinde release date de bluray edinemeyeceğine göre madem böyle ziyan bir hobin var gogo Amazon, 1 hafta beklersin her seferinde max :P
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Tmmda bölge olayları var belki adam Tükçe altyazılı yada Dublajlı istiyor ? Amazonda yok onlar malesef
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bölge olayı yok Blu-ray'de artık. Altyazı ya da dublaj da kullanmıyorum, amazon en temizi evet.
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bölgeden ne kastettiğimi anladığına bağlı... Her bölgenin ayrı altyazı ayrı Editionları var vs vs Ha bana sorarsan bende US i tercih ediyorum zaten
Öne çıkan mesajlar