Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scanner - Basılmış eski fotoğrafları taramak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basılmış haldeki eski fotoğrafları taramak için scanner arıyorum. Standart scannerların çoğu belgenin elle yerleştirilmesi şeklinde çalışıyor ama benim aradığım bir beslemesi olsun ve yüklü miktardaki belgeyi teker teker tarayabilsin istiyorum.
Fiyatı aşırı yüksek olmazsa bir tane alma niyetindeyim, işim bitince satarım. Elden ele dolaşabilecek bir şey zaten, bir seferlik kullansam yeter.
Var mı böyle bir cihaz bilen?
Mesaj tarihi:
negatifleri varsa elinde negatif tarayarak daha güzel bi arşiv oluşturursun muhtemelen, o yönde bi arayışa da girebilirsin diye söyliyim dedim
sadece basılı halleri varsa sorunun cevabını bilmiyorum ama malesef
Mesaj tarihi:
Aslında negatif için scanner bulmak daha kolay sanırım. Ararken onlara bolca denk geldim.
Ama malesef digitale çevirmek istediğim tüm resimlerin negatifleri yok, bir çoğunun olsa bile hepsini digitale çevirmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
negatif tarayabilen scannerla pozitif de tarayabilirsin, negatifleri olanları negatiften tararsın, daha kaliteli olur. sadece basılmış hali olanları da öyle tararsın. hem istanbuldaysan negatif taramak için günlük kiralarım senden arada dsf
Mesaj tarihi:
Selam,

Fotoğraflarda feeding pek işe yaramıyor diye biliyorum : Mecburen tek tek yapmak gerekecek gibi.

Feederların belirli bir kağıt kalınlık sınırları var ve fotoğrafın küçük bir çapta eğilip bükülmesi pek hoş da olmaz sanırım.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...