xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Basılmış haldeki eski fotoğrafları taramak için scanner arıyorum. Standart scannerların çoğu belgenin elle yerleştirilmesi şeklinde çalışıyor ama benim aradığım bir beslemesi olsun ve yüklü miktardaki belgeyi teker teker tarayabilsin istiyorum. Fiyatı aşırı yüksek olmazsa bir tane alma niyetindeyim, işim bitince satarım. Elden ele dolaşabilecek bir şey zaten, bir seferlik kullansam yeter. Var mı böyle bir cihaz bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 negatifleri varsa elinde negatif tarayarak daha güzel bi arşiv oluşturursun muhtemelen, o yönde bi arayışa da girebilirsin diye söyliyim dedim sadece basılı halleri varsa sorunun cevabını bilmiyorum ama malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Aslında negatif için scanner bulmak daha kolay sanırım. Ararken onlara bolca denk geldim. Ama malesef digitale çevirmek istediğim tüm resimlerin negatifleri yok, bir çoğunun olsa bile hepsini digitale çevirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 negatif tarayabilen scannerla pozitif de tarayabilirsin, negatifleri olanları negatiften tararsın, daha kaliteli olur. sadece basılmış hali olanları da öyle tararsın. hem istanbuldaysan negatif taramak için günlük kiralarım senden arada dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 kac tane fotograf var ki elinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 saymadım ama 1000 tane vardır heralde en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Selam, Epson bu işte iyi ama fiyatları oldukça yükseklere çıkabiliyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 birisine verip ona scanletmek veya flatbed kac adet aliyorsa o kadar fazla resmi bi arada scanlemek disinda baska cozum oldugunu inan sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 paramecium said: Selam, Epson bu işte iyi ama fiyatları oldukça yükseklere çıkabiliyor : Saygılar. epson'da feedingli scan kismi var mi yaw? hangi modelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Selam, Fotoğraflarda feeding pek işe yaramıyor diye biliyorum : Mecburen tek tek yapmak gerekecek gibi. Feederların belirli bir kağıt kalınlık sınırları var ve fotoğrafın küçük bir çapta eğilip bükülmesi pek hoş da olmaz sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=A5y3diyavkc http://www.dpreview.com/forums/thread/3247692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 günde 30 tane tarasan bir ayda biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bu ozalitçilerde falan olan makineler iş görmezmi acaba elinde desteyle gitsen abii desen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 şirketinde bile vardır bundan yoksa gogo özalitçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 aynen bizde var bi tane hüp hüp çekip mail atıyor. beşiktaştaki ozalitçilerde falan baya güncel cihazlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar