darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Hic eglenceli insanlarla beraber degilsiniz gencler. Yazik ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: hahahaha tshirt yaptırmak http://www.matrakshop.com/modules/catalog/products/pr_01_9693_max.jpg?rev=1368518766 http://www.matrakshop.com/modules/catalog/products/pr_01_9694_max.jpg?rev=1368518736 ayy ayakkabı başlıkları gibi escalate etmiş hızlıca nigger please şu tarz bişey gayet güzel https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/db/17/3e/db173e56c048c9fd829574cdb829a873.jpg yada şu http://vignette3.wikia.nocookie.net/marvelmovies/images/f/f2/Loki_promo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Postun ilk 5 sayfası bir önceki akşam 18.40 ile 10.23 arası 15 saatte geçiyor, son 7 sayfası hatun kişinin girmesiyle 1.5 saatte. Bakalım yeni saatte yeni rekorlar kırılacak mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Car car konuştuğum için o kadar hızlı ilerliyor. Say bi istersen benim attığım post sayısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 zaraydı yargıcıydı falan bilinçaltımızı oyuyo şu anda bizim postlar döşeyerek. mesela bak dana ile sazan gibi atladık 300 liralık bilekliğe aaaa ne güzel hemen alalım falan diye. eşime 300 liralık oyun göstersem kafamda kırar büyük ihtimalle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yekeyeke said: Postun ilk 5 sayfası bir önceki akşam 18.40 ile 10.23 arası 15 saatte geçiyor, son 7 sayfası hatun kişinin girmesiyle 1.5 saatte. Bakalım yeni saatte yeni rekorlar kırılacak mı... http://www.youtube.com/watch?v=c8IWtKQXgQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 @aluriel kadın şahsına hediye alırken custom dokunuşları ben gayet destekliyorum, context içinde olan ilişkine samimiyetine karşındakinin kişiliğine göre böyle dokunuşlar yaparsın da, op'nin yazdığı durum için böyle maceralara gerek yok. her kadının default beğeneceği seçimler varken neden risk alasın ki. çanta her şeyle eşleştirilir, takı her zaman takılır, kıyafet alsan bile gidip değiştirip istediğini alabilir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Şu da güzel http://shop.yargici.com.tr/p/30103/36426/yun-ve-deri-detay-spor-ayakkabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 269 liraya ayakkabı ne lan? Hayır bide bez spor ayakkabı böyle bot çizme topuklu sitilettolu bişey de değil. Parka alınıyor o parayla. Üstüne de mekdanılz menüsü iki kişi yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Benim doğum günümle sevgililer günü çok yakın. Bigün fark var. Şu ana kadar hiç bi kız arkadaşım bana 2 hediye almadı. Hep tek hediye ile geçiştirdiler. En son görüştüğüm hatuna bunu anlattım. 2 hediye alır belki diye. Sağolsun bi tane bile almadı o. Hani pasta bile almadı lan... Yani hediye falan almayın abi kız arkdaşlarınıza. Çok nankörler hediye konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Teşekkürler bilgi için. Almayız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Valla ben ayrıldığım sevgilime bile 1ay sonra, doğum gününde hediye alıp evine yollamıştım. Bayılırım hediye alayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 biraz buruk bir anıymış ama o da ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 7 sayfa drama dondu sandim ama alakasi yokmus, zevksizliklerinize maruz kaldim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bide ben ona doğum gününde LV çanta almıştım... Harbiden çok problemli ya doğum günü hediyeleri ve kız arkadaş denklemi benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: biraz buruk bir anıymış ama o da ;( Geri aramadı. Bekledim böyle teşekkür etsin falan, yok etmedi. Aradan 4 ay geçti bi akşam aradı, neyse derken hediyeyi sordum. Almadım öyle bi hediye dedi. Kargo şirketi ev arkadaşına teslim etmişti. Söyledim ev arkadaşına teslim edilmiş diye. Ev arkadaşı vermemiş, kanka aklın karışmasın diye vermedim demiş. Sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ahahahah vay ezik sana demiştim ivy yanlış anlaşılma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Vefali ev arkadsi asdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ya nolur şunu detaylı anlat, ne almıştın çok fena hacılamış ev arkadaşı ahahaha -kanka o ps vitayı hep seni düşündüğümden vermedim vallahi bak, biliyorsun çok olaylı geçmişti ayrılığınız unutamıyordun falan ondan şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yok yaa bugunlerde orguye el isine filan sardi ..cuk oturacak..arti rengarenk kordonu herseyle giyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: Sevgilim bana hediye almak istersen Yargıcı doğru adres. Sakın halhal falan alma, tshirt yaptırma. Şu şurada bi dursun. yargicida babydoll filan yok ki..varsa da fix siyahtir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 danacim yine konusturmussun tecrubeni (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Liebe said: zaraydı yargıcıydı falan bilinçaltımızı oyuyo şu anda bizim postlar döşeyerek. mesela bak dana ile sazan gibi atladık 300 liralık bilekliğe aaaa ne güzel hemen alalım falan diye. eşime 300 liralık oyun göstersem kafamda kırar büyük ihtimalle :( fiyat performans kriterleri iste..swaro bileklige 300 gomersen esine pahali hediyeler alan bonkor koca rolunu oynayabiliyorsun ..ayni rolun basrolu icin tektas damla tria 5lik filan gibi degerli tas versiyonlari da var ama beni asar.. oyun icin ise..belli yasin ustunde mumkun degil onu kabul ettirebilmek..ben bile su anda suphe ile yaklasiyorum olaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ya ben onu şey için demiştim, biz 300 liralık hediye alınca sıkıntı yok ay sevdiceğim harika diye boynuna atlar. kalan zaman bi oyun alayım desem oha o ne be öyle pahalı oyun mu olur boşver çıkıp harcayalım daha iyi falan oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 has erkek elini masaya vurup SANANE ULAN BEN KAZANIYORUM BEN HARCARIM, SANA ALDIĞIM HER ŞEY MANTIKLI HARCAMA MIYDI der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar