Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 neresine alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://www.swarovski.com/Web_US/en/5152137/product/Stardust_Paradise_Double_Bracelet.html?tabteaserpixel=os_bs benim eşime goto hediyem bu mesela bu aralar. 7-8 değişik renk almışımdır. Baya da seve seve takıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Smoke said: http://www.swarovski.com/Web_US/en/5152137/product/Stardust_Paradise_Double_Bracelet.html?tabteaserpixel=os_bs benim eşime goto hediyem bu mesela bu aralar. 7-8 değişik renk almışımdır. Baya da seve seve takıyor. aha çok güzelmiş galiba ben de alıcam bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Swarovski iyidir ya, bana da hediye gelmişti seve seve de kullanmıştım. Ha bu bilekliği çok beğenmedim ama olsun. Zara diyorum ben. Zara'dan güzel bir çanta da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oha beni de yazin..beni de ..hatta aliyorum sanirim su anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: Kış ayında halhal almak. Harika bir fikir. yahu bacim takilir tabi neden takilmasin. Seveni zaten sadece disarda degil evde falan da surekli takar. Parmak yuzugu halhal gibi aksesuarlar boledir. Fakbadi bilmemne demis bilir herhalde kizin tasidigi aksesuarlari ona gore dusunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://www.zara.com/tr/en/woman/bags/view-all/combined-leather-city-bag-c734144p2933088.html Bu iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 zara çantaya 300 tl verilmez. o fiyata git nine west çanta al kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 darkwingduck said: ivy said: Kış ayında halhal almak. Harika bir fikir. yahu bacim takilir tabi neden takilmasin. Seveni zaten sadece disarda degil evde falan da surekli takar. Parmak yuzugu halhal gibi aksesuarlar boledir. Fakbadi bilmemne demis bilir herhalde kizin tasidigi aksesuarlari ona gore dusunsun Ya bırakın lütfen o halhalı kendiniz için alıyorsunuz. Oh yes halhal takmış kız bileği, ayağı. Farklı, marjinal bir şey alayım diye kasmayın. İşine yarayacak bir şey alın kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 çorap alsın kış geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 o ne ya profesör çantası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://www.zara.com/tr/en/woman/bags/view-all/combined-leather-tote-c734144p2775443.html O gönderdiğim palto ile bu çantayı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: darkwingduck said: ivy said: Kış ayında halhal almak. Harika bir fikir. yahu bacim takilir tabi neden takilmasin. Seveni zaten sadece disarda degil evde falan da surekli takar. Parmak yuzugu halhal gibi aksesuarlar boledir. Fakbadi bilmemne demis bilir herhalde kizin tasidigi aksesuarlari ona gore dusunsun Ya bırakın lütfen o halhalı kendiniz için alıyorsunuz. Oh yes halhal takmış kız bileği, ayağı. Farklı, marjinal bir şey alayım diye kasmayın. İşine yarayacak bir şey alın kızın. bimden 3 lü %100 pamuk don alalım 10 tl ye çantadan daha kullanışlı bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy bence sen ufak çaplı bi depresyondasın. yoksa bu kadar zaracı olmazdın. zaracı kimi gördüysem depresyondaydı. prozac+psikoterapiye başladıktan bir iki ay sonra bıraktılar alışverişi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bimden 3 lü %100 pamuk don giyen bir kadınla sevişmek istiyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 insanları giyimine göre mi yargılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Evet? Ya neye göre yargılayacaktık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 zara çanta kullanıyor olması da pek avantaj değil o konuda... ama sen öyle söyleyince bi tuhaf oldu içim ya haklısın ayvi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 halhala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ben her zaman haklıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ivy said: darkwingduck said: ivy said: Kış ayında halhal almak. Harika bir fikir. yahu bacim takilir tabi neden takilmasin. Seveni zaten sadece disarda degil evde falan da surekli takar. Parmak yuzugu halhal gibi aksesuarlar boledir. Fakbadi bilmemne demis bilir herhalde kizin tasidigi aksesuarlari ona gore dusunsun Ya bırakın lütfen o halhalı kendiniz için alıyorsunuz. Oh yes halhal takmış kız bileği, ayağı. Farklı, marjinal bir şey alayım diye kasmayın. İşine yarayacak bir şey alın kızın. Ahaha gunahimi aliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 loki tshirtü yaptırdıydım ben geçen sene hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Aluriel said: loki tshirtü yaptırdıydım ben geçen sene hehe https://www.youtube.com/watch?v=zr6_fzI8xvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar