Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Web serisi, epey epey iyi. Tavsiye ederim. Ucuncu sezon devam ediyor su anda: http://roosterteeth.com/show/rwby Ilk bolum de burada: http://roosterteeth.com/episode/rwby-season-1-episode-1 Epey anime etkileri var. Amerika kokenli olmasina ragmen hatta bu Aralik'ta Jump'ta mangasi yayinlanmaya baslayacak, dizinin uyarlamasi olmayacakmis ayrica. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/85/Official_logo_for_RWBY.jpg The story takes place in the world of Remnant, which is filled with supernatural forces and shadowy creatures known as the "Creatures of Grimm". Prior to the events of the series, mankind waged a battle of survival against the Grimm before discovering the power of a mysterious element called Dust, which allowed them to fight back against the monsters. In the present day, Dust is used to power magical abilities and weapons. Those who use these abilities to battle the Grimm are known as Huntsmen or Huntresses. The series focuses on four girls, each with her own unique weapon and powers. Together, they form team RWBY at Beacon Academy in the city of Vale, where they are trained to become Huntresses alongside team CRDL (pronounced "cardinal"), team JNPR (pronounced "juniper"), team SSSN (pronounced "sun") and team CFVY (pronounced "coffee"). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bunu bayağıdır merak ediyorum da bir oturup başlayamadım bir türlü. karakter promo videolarını izlemiştim. deneyeceğim ama ileride bir ara. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/038/308/9f3.jpg ama şimdiden yang'ı tutuyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Cok bolum gorundugune bakma, bastan sona 4-5 saat aliyor. Weiss benim favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 R>Y>W>B Ama bunu yapan adam olmustu. Bu dandik mmd slideshowuna degil de Dead Fantasy'nin asla sonunu goremeyecegime uzulmustum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yapan adam penisilin reaksiyonundan oldu lan bunu ostsi cok cok iyidir bu sirada red like roses fills my dreams and brings me to the place you rest aw yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Pyrrha ve Nora benim favorilerim Go team JNPR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Manga cikti: http://bato.to/comic/_/comics/rwby-r16784/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Son 3-4 bolum mukemmeldi, izlemeyen varsa izlemeye baslasin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Izleyen kac kisi var bilmiyorum ama sezonun sonu cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 sezon sonu mu? başlamanın vakti gelmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 İnanılmaz iyi RWBY. Daha iyi web series bilmiyorum ben Netflix dizileri dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 GERGE said: Izleyen kac kisi var bilmiyorum ama sezonun sonu cok iyiydi. sezon sonu spo phyrra nasıl ölür ya favori karakterim ruby ölse bu kadar üzülmezdim auspin midir nedir onunda aq ufacık kıza bıraktı savaşı kaçtı götoğlanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 22 Ekim'de basliyor. 6-7 aylik time skip olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Ayin 22'sinde basliyor, daha izlemediyseniz yetisin hemen bize, buradan basliyor: https://www.youtube.com/playlist?list=PLUBVPK8x-XMhCW2fW7ZYlD9MHjvmT8IGK Bolum sayisina bakmayin, kisa kisa bolumler. Oturup izlenince bir gunde bitiyor. Ilk sezon 1-2 saat kadar, animasyonu da sonrakilere gore kotu biraz (ilk 4 trailer daha da kotu, ama onlari izlemek lazim, oykuleri farkli). Ama izleniyor yine de rahatca. Batidan cikan en merakla bekledigim sey bu su anda. House of Cards bir de belki. Super iste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ya bunu yazan adam olmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Devam ediyor ama, 3. sezon (adam oldukten sonra yapilan) en iyi sezonlardandi. Zaten adam oldu diye oyku bilinmiyor diye bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Cok iyi basladi, nasil bitti 17 dakika anlamadim. Super. Animasyon daha kaliteli gibi, muzik yine her zamanki gibi cok iyiydi. Gozler Blake ve Yang'i aradi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Iki bolum oldu, Yang ile Blake nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Abi senden baska takip eden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ben ediyorum la bozma gergenin moralini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Sarkilari soyleyen kiz bugun 18 yasina girmis. Trailer'lardaki sarkilari 13 yasindayken mi soylemis? Sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 14 Ekim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Birikmis midir yeterince donup izleyem mi acep yeni cikanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 ben de düşünüyorum bir ara bakıyım b type movie izler gibi komik oluyor en son grup dağılmıştı sarının kolu falan kopmuştu kaçıncı sezondan devam etmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 adam öldükten sonra animasyonlar rezil rusva, generic oldu. orada bıraktım ben. yoksa efsane gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar