Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTnet VDSL Modem Wifi Sorunu

bingildak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar eve "hiper" net çektirirken bu modemi vermişlerdi. son zamanlarda modemde şöyle bir sorun var. pingler 80-90lardan 200 lere çıkıyor. reset atıyorsun düzeliyor. çok nadir olduğu için pek dert etmiyordum fakat dün wifi üzerinden kullanan cihazlar bağlanamaz oldu.

aletin üzerindeki wifi ışığı yanıyor fakat diğer cihazlar wifi'ı görmüyor. resetlediğimde wifi sinyali geliyor fakat bağlanan cihazlar internete bağlanamıyor ve sinyal yine listeden yok oluyor.

bu tarz bir sorunla karşılaşan olmuş muydu? benim müdahale edebileceğim bir şey midir yoksa garantiye mi gitmeli?

2. sorum şu, eğer garantiye giderse ne bok yiyecem evde. yeni vdsl modemi alsam iyi bir şey 300'den başlıyor.

son sorum ise, vatandan gidip yeni vdsl modem aldım. plug and play gibi kolayca ttnet kurulumu yapılabiliyor mu yoksa uğraşlı bir şey mi?

teşekkür ettim.

modem ve model bu, ethernetten bağlayınca sorun yok şu an (5 saatte bir pinglerin sapıtması dışında)

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tekrar sorum var siz yanıtlamasanız da

iki seçeneğim var,

1) yeni modem alacam ki 300-400 tl arasında, bi de aldıktan sonra ttnet kurulumu yaptıracağım

2) ethernetten pc'e gelen interneti adaptör gibi bir şeyler wireless dağıtacağım ev içinde

hangisi daha mantıklı.

o pc'deki neti wireless dağıtan aletin adı ne onu bile bilmiyorum asda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...