noddle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Selamlar, Yazın düşünüyorum iki kişilik. Tarihler belli, ucuz olsun diye şimdiden rezervasyon + ödeme yapayım diyorum. Var mı otel tavsiyesi olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://kidalyohotel.com/ Ne tarz bişey aradıgını yazmamışsın gerçi... Sahibi çok iyi birisi, otel de çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://www.ferahievler.com/anasayfa.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Tavsiye edilen oteller süper olmuş, butik ve çok samimi görünüyorlar ancak Ayvalık'ta denize de girebileceğiz tarzda bir otel olursa daha güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Ayvalikta denize acikta girmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Neden ya, sarımsaklı falan iyi değil mi? Şu otelgibi mesela? Geçen yaz Side'ye gittim deniz o kadar sıcak ve bunaltıcı ki insanın giresi gelmiyor. O yüzden Ayvalık düşünüyorum. Ege de farklı öneriniz varsa değerlendirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 herkesin "tatil" anlayışı farklı elbet ama "denizi güzel, kafa dinlemelik, sakin bir yer olsun, akşam limanda sakin sakin balığımı yiyip rakımı içeyim" dersen karaburun'u tavsiye ederim. bütçeni bilemiyorum ama şu otel çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 noddle said: Neden ya, sarımsaklı falan iyi değil mi? Şu otelgibi mesela? Geçen yaz Side'ye gittim deniz o kadar sıcak ve bunaltıcı ki insanın giresi gelmiyor. O yüzden Ayvalık düşünüyorum. Ege de farklı öneriniz varsa değerlendirebilirim. marmaris aksaz tarafına gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Zenginsen veya tatile iyi para harcamaktan çekinmiyorsan ortunç var açık ara en iyi plajı ve en kaliteli oteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bezerye said: Zenginsen veya tatile iyi para harcamaktan çekinmiyorsan ortunç var açık ara en iyi plajı ve en kaliteli oteli. Malesef zengin değilim Bezerye :)2016 Yazında 9-10 günlük planladığım Ege tatili için için ulaşım dahil 2 kişilik 3000 TL civarı bütce ayırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Ben yıllar önce kalif otelde kalmıştım. Pek pahalı değildi. Ayrıca sürekli balkanlardan turlar geliyordu :)-D Gerçi diğer otellerde öyledir, balıkesir körfeze balkanlılar çok geliyor galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kalif otel de bildiğin kötü bir otelmiş ya, booking.com puanı 5.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar