Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayvalık da Otel Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tavsiye edilen oteller süper olmuş, butik ve çok samimi görünüyorlar ancak Ayvalık'ta denize de girebileceğiz tarzda bir otel olursa daha güzel olacak.
Mesaj tarihi:
Neden ya, sarımsaklı falan iyi değil mi?
Şu otelgibi mesela? Geçen yaz Side'ye gittim deniz o kadar sıcak ve bunaltıcı ki insanın giresi gelmiyor. O yüzden Ayvalık düşünüyorum. Ege de farklı öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Mesaj tarihi:
herkesin "tatil" anlayışı farklı elbet ama "denizi güzel, kafa dinlemelik, sakin bir yer olsun, akşam limanda sakin sakin balığımı yiyip rakımı içeyim" dersen karaburun'u tavsiye ederim.

bütçeni bilemiyorum ama şu otel çok iyidir.
Mesaj tarihi:
noddle said:

Neden ya, sarımsaklı falan iyi değil mi?
Şu otelgibi mesela? Geçen yaz Side'ye gittim deniz o kadar sıcak ve bunaltıcı ki insanın giresi gelmiyor. O yüzden Ayvalık düşünüyorum. Ege de farklı öneriniz varsa değerlendirebilirim.

marmaris aksaz tarafına gidebilirsin.
Mesaj tarihi:
Bezerye said:

Zenginsen veya tatile iyi para harcamaktan çekinmiyorsan ortunç var açık ara en iyi plajı ve en kaliteli oteli.

Malesef zengin değilim Bezerye :)2016 Yazında 9-10 günlük planladığım Ege tatili için için ulaşım dahil 2 kişilik 3000 TL civarı bütce ayırabiliyorum.
Mesaj tarihi:
Ben yıllar önce kalif otelde kalmıştım. Pek pahalı değildi. Ayrıca sürekli balkanlardan turlar geliyordu :)-D
Gerçi diğer otellerde öyledir, balıkesir körfeze balkanlılar çok geliyor galiba..
  • Yeni Oluştur...