horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 şöyle bana ümit vadeden bi oyun var kickstarterda. parayı önden vermeyi sevmem pek ama olur da hedef dolmazsa bi el atarız belki diye şedim dedim. https://www.kickstarter.com/projects/1231806848/wanderer-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Sıkıntı şu ki Kickstarter'daki her şey az çok gelecek vaadediyor gibi görünüyor. Paylaşım için yine de çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 kickstarter açsak parayı alsak yapmasak ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Sanırım hiç bir şey olmuyor abi. Yani alıcı riski üstleniyor sözleşmesel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 meh yine pixel art oyunu. pixel graphics yapmasalar şu tarzla çok güzel sanatsal bişiler çıkabilecekmiş gibi ama kaçırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar