Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sen bunları yapana kadar cw 60 armor yapar o legendaryleri teker teker verir eline nerf cw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Aviana golden monkey olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bu kartı aslında mill rogue gibi bi decke koyarak oynanabilir durmadan kart çekerek heallanarak felan decki bitirip sonra elinde kalan legendaryleri koyarak bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Elindeki tüm kartlar değişecek Golden Monkey ile. Mill Rogue'un avantajı ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Map ile olacak iş degil o da ... Portal'dan geldiğinde ne olacak acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 1. çok kart çekeceksin mill rogue ile 2. mill rogue klasik oyunu uzatmaya dayanıyo bol heal var 3. mill rogueda en büyük sorun oyunun sonunu getirmek. monkey kartları legendary yapınca 2 3 iyi legendary ile oyun sonlandırılabilir belki frost mage de aday bu durumada frost magede problem bütün elin legendary olunca adamın bütün oyun elinde biriken removallar iş yapmaya başlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Frostmage'e olmaz. Elinde spell burst biriktirme stratejisi üzerine kurulmuş bir deck o. Legendary koysan işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 competitive constructed görmesi çok zor bir kart. hele aggro şu an bu kadar güçlüyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Masticore said: Map ile olacak iş degil o da ... Portal'dan geldiğinde ne olacak acaba :D token kartlar gelmiyor portal'dan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Powerful artifact dediği şey, şu 10 manalık imba büyüler mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 İvet,doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 3 tane imba kart gördüm prieste gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 deveyi bilmem de bu üçlü iyi baya deve de fena değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 entomb cok iyiymiş... Deathrattle'da calistirtmiyor rakibe. Şu kartın discover'ları nedir ? http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/271/4/635824346297723987.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bunlar http://www.hearthpwn.com/cards/minion?filter-premium=1&filter-deathrattle=1&display=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Liste baya sağlammış ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ben de bakıyorum jeton sonra düştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Onlar değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bi dk entomb'u yanlis anlamisim ben.. minion sabit dururken, bir kopyasini da bizim decke katiyor diye dusunmustum.. cok iyimis oyleyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Narius said: Onlar değil bunlar. O zaman bu liste + yeni gelen deathrattle'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 mükemmel bir handlock kartı süper arena kartı BU KARTI ÖLDÜREN VE DECKİNE KOYMAYAN TOPTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 mulgear6 said: mükemmel bir handlock kartı Nope.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 mulgear6 said: mükemmel bir handlock kartı [/img] mountain giant cıkarıp bunu koysan acaba nasıl olur mhsss yada druid deck'i yapicaksın ancient watcher+ wailing soul'lusundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Aynen silence druid için iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Spyro said: bi dk entomb'u yanlis anlamisim ben.. minion sabit dururken, bir kopyasini da bizim decke katiyor diye dusunmustum.. cok iyimis oyleyse.. Aman hocam ne yaptın, söylediğinden bile iyi çalışan decke değil direk hand'e alan convert var zaten, üstelik 2 mana. Entomp yerden siliyor kartı, o sebeple 6 mana yapmışlar ve harbi çok güzel kart olmuş. Desteden ne çıkaracam bunun için onu düşünüyorum kara kara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar