Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 apple'da apple store hariç bütün yetkili servisler 30 lira arıza tespit ücreti alıyo. arıza tespiti de yapmıyolar bence. bana mlb ve flex cable arızası var dediler, cıngar çıkarmama rağmen tam detay vermediler. nerelerinde, hangi bağlantılarında arıza var vb hiçbir detay vermediler doğru düzgün. fişe takılıyken çalışan bilgisayara 1800 lira masraf yazdılar (komple anakartı değiştirmemiz lazımmış). halbuki anakartta oksitlenen bölgeleri 96lık isopropil alkolle temizleyip aleti sıkıntısız hale getirmeyi başaranlar var. ama apple tamirat yapmıyomuş politikaymış bıkbık apple store'a da götürdüm, orda da başka oksitli yerler varsa onları da değiştirmeyi öneririz, daha da fazla masraf çıkar dedi bana cinyıs abi. ya bigün yeni laptop almayı kafaya koyunca bunu açıp temizlemeye çalışıcam, bozulursa yeni laptop alıcam. ya da böyle kullanmaya devam edicem. belki okutabilirsem iyi bi paraya satarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Bizimkiler silkmeye yer arıyo şu laptobu us apple a götürsen hem çok daha az para ödersin hemde adamlar senle o kadar ilgelinirki hani aynı parayı versende dersinki ulan deydi en azından adamlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyo ve hep güler yüz bi kere iphone götürmüştüm us de satış danışmanı olan eleman iş güç bıraktı 1 saat boyunca sorunu çözmeye çalıştı ve çok yardımcı olup sorunu mu da halletmişti. EDİT:Hatta para falan da almayıp kırık olan arka camı değiştirmişti iphone 4 ün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 amerikaya mı gitsem sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 MacBook'larında sürekli üzerine çay ve su dökülmesi gibi bi kaderi var. Ablam su dökmüş oda arkadaşım rakıya boğmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 peki yetkili servisi hiçbir şekilde tamirat yapmadığı için dava etsem kazanır mıyım? bana kazanamam gibi geliyo ama yine de bi sorayım. çünkü abartı saçma bişey tamirat yapmamaları. dişçinin dolgu yapmayı reddetmesi gibi. sadece söküp implant yaparım kardeş dese karşımda dişçi böyle hissederdim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Apple batsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Adamlar okadar hafif alet yapiyor ki unutuyor insan kucağında Laptop olduğunu, Windows'a dönülmez artık.yeni 12 inçlik Macbook mu yoksa Macbook Pro mu daha mantıklı olur ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 12" mb eğer evde zibilyon tane son model apple yoksa çok mantıksız, 11" mba daha mantıklı bence. Mbp da bilgisayarla para kazanmıyosan mantıksız En temizi mba 11 ya da 13. Bu arada dell'in bi ultrabooku varmış mba gibiymiş falan ama baktım bi tipsiz göründü gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Size laptop yasak bundan sonra böyle takılın en azından su dökünce klavye gider sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 aquila said: bi tasa pirinc koy, 2 haftaya yeni laptop bile cikar. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 laptop calısmıyosa paticiğe nasıl girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 1990 li yıllarda cep telefonu teknolojisi geldi ulkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 gün geçmiyor ki bir başka pati laptopuna bi şey dökmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 http://img.ifcdn.com/images/f7a9737ff60c3ff5fea02f6a5a09c10100234517ebf050d029028deb136ddd87_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 so racist much true bu arada o ekrana bakan fotodaki eleman default internet kafede oturusu sanki bana yeni bi element bi canli turu bulmus su havalara elin ceneye dayanmasina bak hele bak allaan kavasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Hep bu başlığı sudokulu / laptop calismiyor diye okuyorum birisi editlesin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar