Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Hangisine gidelim? İkisi de iki kişi gidiş dönüş 170e geliyo, kalacak yer bakmadık ama henüz. Airbnb ve couchsurf bakıncaz Maksat yemek yemek, 3 günün sonunda over 9000 kolesterolle dönmek Pegasusun indirim bu gece aon bu arada
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 vazgeçtim ya. cevap vermiyorum. maksat yemek yemek demişsin, sorduğun soruya bak.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Drall said: Hangisine gidelim? İkisi de iki kişi gidiş dönüş 170e geliyo, kalacak yer bakmadık ama henüz. Airbnb ve couchsurf bakıncaz Maksat yemek yemek, 3 günün sonunda over 9000 kolesterolle dönmek Pegasusun indirim bu gece aon bu arada hangi günler acaba?
grinny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Maksat yemek yemek ise bir gün içerisinde Antep'te yiyeceklerini yazayım; -Katmer (Sabah erken) -Lahmacun (Öğleden hemen önce) -Patlıcan kebabı (Öğlen) -Küşleme (Öğleden sonra) -Kare Dilim Baklava (Öğle ötesi) -Yuvalama (Akşam öncesi) -Simit kebabı, sebzeli kebap (Akşam) -Fıstık dolama (Akşam sonrası) -Beyran (Gece yarısı - sabaha karşı) -Kalp krizi -Kapanış
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 -bir dakikalık saygı duruşu -istiklal marşı
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Seele said: Drall said: Hangisine gidelim? İkisi de iki kişi gidiş dönüş 170e geliyo, kalacak yer bakmadık ama henüz. Airbnb ve couchsurf bakıncaz Maksat yemek yemek, 3 günün sonunda over 9000 kolesterolle dönmek Pegasusun indirim bu gece aon bu arada hangi günler acaba? haftasonu planlıyoruz. ya ilk haftasonu ya ikinci haftasonu olur muhtemelen. birlikte gidelim araba kiralar antik kent gezeriz? dabıl deyt olur sfdg imamizer said: vazgeçtim ya. cevap vermiyorum. maksat yemek yemek demişsin, sorduğun soruya bak. sorunun nesi mantıksız? günübirlik antep yemek turuna çıkıyo insanlar, üç günlüğe mi gitmicez
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 abi maksat yemek yemekse en yakin restorana git.
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ben mutfağa gitmeyi düşünmüştüm
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Antep mutfağı her halukarda daha ıyıdır ama ben olsam hatay-belen-iskenderun yapardım.Hepsi yarım saat uzaklıkta 3 ayrı mutfak daha guzel olur,ayrıca daha sıcak olacagından dolaşmakta rahat olur. Hatayda bir gün geçirip,ertesi sabah kahvaltıyı iskenderun petekte,öğleyi arsuzda balık,akşamı belende tava(veya herhangi bir mangal) yapardım. hatta donusu adana uzerınden yapıp(belen-adana 1 saat 15 dakıka) ucuncu gun adanada sabah kahvaltıda ciğer,öğlene kebap,aksam ustune munbar,işkembe,kelle,sırdan yapar ucaga öyle bınerdım
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 peki hatay-iskenderun-belen üçlüsünü arabasız yapabilir miyiz? çok mantıklı göründü gözüme çünkü
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 araba kiralamanız lazım 50 tl suan piyasa gunluk
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sacma olur cunku hataya gıdıp 3 gun boyunca künefe yemek en mantıklı olan sey
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Drall said: imamizer said: vazgeçtim ya. cevap vermiyorum. maksat yemek yemek demişsin, sorduğun soruya bak. sorunun nesi mantıksız? günübirlik antep yemek turuna çıkıyo insanlar, üç günlüğe mi gitmicez cevap aşırı derecede ortada çünkü. antep tabiki.
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Kesin Antep... İlla araç kiralayacaksanız da Antep Urfa arası çok yakın ve otoban. Urfa'nın mutfağı da güzeldir.
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Peki araç kiralamadan üç gün antep gezilir mi? Bi çift insan daha bulmazsak araç kiralamayız gibi muhtemelen
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 arac kıralanarakda gezilmez aslında cünkü künefe yok. sorun suki hatayda aracla gezilmez cünkü künefe var, oturup yiycen ne gezcen
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Hataylı arkadaşım var iyiki de künefeden ibaret olmadığını biliyorum sdf
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Antepli bi arkadaşla konuştum ve antebe mayısta gitmeye karar verdik. Kışın soğuk, is vb çekici gelmedi. Mayısta mantarlı meyveli yemekler yemeye gidicez. Antakya soğuk olur mu acaba aralıkta. Antalyada çok pis yağmurdan adım atamadığın bi dönem oluyo aralıkta, orda da öyle bişeye denk gelirsek sıkıntı
masa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 antepte milli park var bir tane geyikler filan yaşıyor. başkonuş olabilir adı. orada çadır kurabilirsiniz. ufak bir ihtimalde geyik görürsünüz. bir ihtiyaç olursa yardımcı olurum.
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mayısta yazarım sana o zaman gidecek olursak
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 hataylı arkadaş da hataya yazın gidin mağaraları falan gezin dedi. aralıkta napıcaz peki biz? :(
Öne çıkan mesajlar