Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bir sorum olacak. gece biz uyurken abd ayakta bu işlemleri yapıyor ya, gece satıp, sabah yeniden almak olası bir düşüşe karşı bir önlem almış olur muyum? gece deli gibi bir artık pek olmadı son 3 ayda sanırsam.
Mesaj tarihi:
kur farki + alis ve satistan komisyon kesiyor olmasi lazim, eger diger exchangeler gibi calisiyorsa.

ayrica emin misin dususlerin sen uyurken olduguna VE sen uyurken olmazsa dusmeden once satabilecegine?
Mesaj tarihi:
paribu'dan aldım ya, ya da aktardım ama temelde işi paribu'da yapacağım. çok bir şey de yok zaten.

gündüz takip edebiliyorum, gece edemiyorum haliyle. Olası bir yüksek düşüşten elimdeki 3 kuruş para da kaybolmasın istiyorum.
Mesaj tarihi:
paribu fena değil iyi işliyor şu an için. sorunsuz.

maker buy-sell'lerde %0.15 komisyon alıyor
btc gönderimlerinde de 15tl gibi(btc olarak hesaplıyor) bi ücret kesiyor.
Mesaj tarihi:
peki bi soru..
bu private key deneme olayını bende yapayım diyorum. bi bilgisayar sürekli private key üretip deneyecek ama nerde deneyecek?
blockchain walletda denetsem sınırı vardır diye düşünüyorum, nerde deneyebilirim sürekli dakikada 100 tane mesela?
Mesaj tarihi:
Virtual Credit Card servisi sunan bazı siteler BTC ile para transferi kabul ediyor.

Bu şekilde BTC'yi kredi kartına yükleyip sanal kart ile online alışveriş yapan var mı?

Uquid, Wirex, Crytopay, Advanced Cash falan bazı siteler buldum, kesintileri ücretleri falan net yazıyor ama güvenilir mi bunlara? Ya da önereceğiniz alternatif var mı?
Mesaj tarihi:
2011 yılında 4850 ile(sanırım) mine ettiğim 0,50 btc yi bulma şansım yüzde kaç acaba çok merak ediyorum çoktaaan uçmuştur değil mi
Mesaj tarihi:
inan hiçbir veriyi hiçbirşeyi hatırlamıyorum.mine programı vardı 1 ay boyunca aralıksız mine etmiştim.eski yedeklerim duruyor şimdi açıp ne yapmışım ona bakmaya çalışacağım.hangi pool u kullandık nasıl yaptık hiçbir fikrim yok ama 0.50 yi hatırlıyorum o civarda bişeydi amaaan 50 tl imiş falan yapıp salmıştım sonra da bitcoin e küstüm sdfsdf
Mesaj tarihi:
paticikteki en eski konuyu arıyorum ancak bulamıyorum belki ordaki sitelerden birinde üyeliğim vardır mailimle girerim diye bilgisayarın derinliklerine daldım şimdi 50 btc diyosun :D
Mesaj tarihi:
2013 mantikli 0.5 icin evet, ben 2012'de uye olmusum poollara falan benden daha eskisini tanimiyordum :D hepsi bos cikti 1 gun acik unutsak mining programini zengindik simdi

mailinde ara mutlaka gondermislerdir confirmation falan, 2013'te poolsuz yapman zor zaten.
Mesaj tarihi:
2013 de 7970 aldım 1500tl gibi
3 ayda 0,3 bit farmlamıştım 2500 dolarese bi sıçramıştı o sıra
900 tl ye satıp kartın parasının çoğunu çıkartmıştım

hey gidi
  • Yeni Oluştur...