BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ya bir sorum olacak. gece biz uyurken abd ayakta bu işlemleri yapıyor ya, gece satıp, sabah yeniden almak olası bir düşüşe karşı bir önlem almış olur muyum? gece deli gibi bir artık pek olmadı son 3 ayda sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 kesin bişey hiç kimse söyleyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 al-sat yaparken kur farkından başka bir kayıp olmuyor değil mi paribu'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 kur farki + alis ve satistan komisyon kesiyor olmasi lazim, eger diger exchangeler gibi calisiyorsa. ayrica emin misin dususlerin sen uyurken olduguna VE sen uyurken olmazsa dusmeden once satabilecegine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 stop loss istiyor temelde ama işte, kullandıgı exchange destekliyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 paribu'dan aldım ya, ya da aktardım ama temelde işi paribu'da yapacağım. çok bir şey de yok zaten. gündüz takip edebiliyorum, gece edemiyorum haliyle. Olası bir yüksek düşüşten elimdeki 3 kuruş para da kaybolmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Btcturk mu yoksa paribu’yu tavsiye edersiniz peki? Bu ikisinden birini alip poloniex’e transfer etmeyi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 hangisi ucuza gelirse oradan al o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 paribu fena değil iyi işliyor şu an için. sorunsuz. maker buy-sell'lerde %0.15 komisyon alıyor btc gönderimlerinde de 15tl gibi(btc olarak hesaplıyor) bi ücret kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Btc gonderimindeki ucret muhtemelen chainin transaction feesinden kaynaklaniyor zaten, allahin emri yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 peki bi soru.. bu private key deneme olayını bende yapayım diyorum. bi bilgisayar sürekli private key üretip deneyecek ama nerde deneyecek? blockchain walletda denetsem sınırı vardır diye düşünüyorum, nerde deneyebilirim sürekli dakikada 100 tane mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Virtual Credit Card servisi sunan bazı siteler BTC ile para transferi kabul ediyor. Bu şekilde BTC'yi kredi kartına yükleyip sanal kart ile online alışveriş yapan var mı? Uquid, Wirex, Crytopay, Advanced Cash falan bazı siteler buldum, kesintileri ücretleri falan net yazıyor ama güvenilir mi bunlara? Ya da önereceğiniz alternatif var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 2011 yılında 4850 ile(sanırım) mine ettiğim 0,50 btc yi bulma şansım yüzde kaç acaba çok merak ediyorum çoktaaan uçmuştur değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 4850 ile mine edildiyse duruyordur onlar :P hic bilgi vermemissin ki poolda miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 inan hiçbir veriyi hiçbirşeyi hatırlamıyorum.mine programı vardı 1 ay boyunca aralıksız mine etmiştim.eski yedeklerim duruyor şimdi açıp ne yapmışım ona bakmaya çalışacağım.hangi pool u kullandık nasıl yaptık hiçbir fikrim yok ama 0.50 yi hatırlıyorum o civarda bişeydi amaaan 50 tl imiş falan yapıp salmıştım sonra da bitcoin e küstüm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 5 hatta 50 btc bile olabilir buarada 2011 diyorsun tam hatirlamiyorum kac paraydi ama, duruyordur yedeklerin duruyorsa ve pool ayarlamamissan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 paticikteki en eski konuyu arıyorum ancak bulamıyorum belki ordaki sitelerden birinde üyeliğim vardır mailimle girerim diye bilgisayarın derinliklerine daldım şimdi 50 btc diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 2013 ün aralık ocak şubat ıymış 2011 yanlış tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mayhem olsaydi simdi degil bilgisayarin binanin temeline girerdi yeminle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 2013 mantikli 0.5 icin evet, ben 2012'de uye olmusum poollara falan benden daha eskisini tanimiyordum :D hepsi bos cikti 1 gun acik unutsak mining programini zengindik simdi mailinde ara mutlaka gondermislerdir confirmation falan, 2013'te poolsuz yapman zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 4800 le ayda 0,50 bt farmlanmaz 7970 le 2013 de ayda 0,1 farmlıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 0,05 dir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 2013 de 7970 aldım 1500tl gibi 3 ayda 0,3 bit farmlamıştım 2500 dolarese bi sıçramıştı o sıra 900 tl ye satıp kartın parasının çoğunu çıkartmıştım hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 50 btc'den 0.05'e dustu adam :( buldugunda 0.0005 cikmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 2013'den chat log buldum ben de, paticik'ten 25 kişi falan hall.com'da baya muhabbet dönmüş. 0.5 btc'ler havalarda uçuşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar