Auril Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Vay bee 1200 dolaress ten kazdiklarimi satmistim Hala kendime gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 22 ağustostan önce kayıtlı bitcointalk hesabınız varsa şöyle bi airdrop var. 15-20 dolarlık token veriyolar. referallı link https://airdrop.postoken.org/?r=59e5d1761c coin de bu https://coinmarketcap.com/currencies/postoken/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 ya razz bi link vermisti bi ara hatta referralla uye falan olmustuk noldu o? zengin olmadikmi daha? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 bonuSimo said: 22 ağustostan önce kayıtlı bitcointalk hesabınız varsa şöyle bi airdrop var. 15-20 dolarlık token veriyolar. referallı link https://airdrop.postoken.org/?r=59e5d1761c coin de bu https://coinmarketcap.com/currencies/postoken/ Eski üyeyim ama hiç post atmamış olduğum için kayıt olamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Bittrex'te milletin hesaplar kapanmaya baslamis. Kimsede cevap vermiyo. Bi gece ansizin patlaticak tum buyuk exchange siteleri ama hangi gece o emin dehilim. Hepsinin sonu bi mtgox olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 serjuhan said: bonuSimo said: 22 ağustostan önce kayıtlı bitcointalk hesabınız varsa şöyle bi airdrop var. 15-20 dolarlık token veriyolar. referallı link https://airdrop.postoken.org/?r=59e5d1761c coin de bu https://coinmarketcap.com/currencies/postoken/ Eski üyeyim ama hiç post atmamış olduğum için kayıt olamıyorum :) alla alla post şartı yok diye biliyorum. Pordakal said: Bittrex'te milletin hesaplar kapanmaya baslamis. Kimsede cevap vermiyo. Bi gece ansizin patlaticak tum buyuk exchange siteleri ama hangi gece o emin dehilim. Hepsinin sonu bi mtgox olucak. bittrex bana zor gibi geliyor ya, amerika merkezli ve 4 tane founderı da bilinen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Bu parasını yatirmayip uzaktan izleyenler o kadar çok istiyor ki batmamizi, şu haset bitek görümcelerde var başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 6000'i zorlamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 6k yı vurdu forktan önce düşermi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Keşke parayı dolar yerine btc'ye yatırsaymışım. Hep balon patlayacak gözüyle baktım, patladı gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 https://twitter.com/maurelian_/status/922105134577958912 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Korax said: ya razz bi link vermisti bi ara hatta referralla uye falan olmustuk noldu o? zengin olmadikmi daha? sdf wcx idi sanirim o, arastir istersen de 3-4 yil daha vardir kesin onun belli bir mebla etmesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 1 aralıkta icoları var daha onların, exchange'i launchlamışlar ama mail geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 7000 mangir mi oldu ya? Masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 acayip tırmanıyor şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 zuhaha 7242 gerci dusse daha cok sevinirim 3000'den oyunumu buyutmustum. sonucta 5 yila dolar milyoneri olduracak bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 oha lan 1 saat önce 7200 dolardı. Emlak balonunu da geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 7000'den 6800'e düştü 10 sn de 7000 oldu. çok acayip değişiyor rakamlar. millet ne koyuyor parayı öyle böyle değil. ben de iki kuruş param arttı diye seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 7400 :)-D usenmesem satacam artik da wallettan exchange'e at bekle cevir sonra USDT olarak orada kalsin falan ugrasmak ve risk almak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 15 kasımı bekle, o zamana kadar iyi değerlenicek daha yeni fork geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 oo gene mi fork? bitcoin gold mu alacagiz simdi de? buarada bitcoinin fiyati 7300 dolar ama bikac ay onceden girenler icin 7300+656 ederi var bitcoin cash sagolsun, lanet olasi jaxx yuzunden hala alamadik ama........ inaniyorum bigun alacam bitcoin cashlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Şu an almak mı daha mantıklıdır forku beklemek mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 simdi al forku bekle b2x gelsin sonra satabiliyorsan cok dusmeden hemen sat ya da hodl. simdi al forkdan 2 gun once sat kisa donem kar. ya da forku bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Forkun hemen akabinde dusus bekleniyor , oncekilerde oldugu gibi. Yalniz bu seferki fork tehlikeli , mevcut buyuk btc poollarinin cogu yeni para birimine gececek soylentileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Yok öyle bişi. Bir iki tanesi sadece "duruma bakıcaz, daha çok destek-node alan kimse ona göre belirleriz" dedi sadece. Büyük çoğunluk sallamıyor, listelemeyeceğini bile söyleyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar