fizban Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Flassh said: btcturk adamın 65klık hesabını kapatıp bloke etmiş. https://twitter.com/OzgurCigdemC/status/1047913964510826496su olayin aynisi bana koineks'te oldu. hesaba eth 3000'ken fazladan 20 eth gibi bisi yatirmislardi. ben onu o fiyattan sattim, sonra daha dusukten geri aldim falan. eth'lerinizi dusuyoruz yalnizz demislerdi dustuler sonra. ehauehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Lopeth said: en çok korktuğum şey şu tether +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 DÖMP geldi. yine tuttu indikatör. suan usd/usdt arasında 200 dolar fark var. acaba tether ile ilgili insider bilgisi falan mı var ya tether 0.9728c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 ya yarısını satacaktım 2 saat önce, üşendim resmen gg oldu, ne güzel alırdım alttan alttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Flassh said: /summon xenus adam no life btc izliyor dipten alamıyor. Helal olsun frost Ahah /cast shadow.word.dump -> xenus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 xenus kadar başınıza taş düşsün dumptan önce yukarıda uyardık gene yaranamıyoruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 XRP de artmis :/ xrp oldugu surece bu marketin ayagi boktan cikmaz, adamin burnu aksa 5 milyar dolarlik coin duser yere UOda edit basmis trilyarlarca altiniyla geziyor gibi boyle ekonomi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 millet tetherdan mı kaçıyor napıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 bitstamp, bitmex, coinbase kullanıyorum artık ben. TA zaten zorken şimdi iyice patates oldu. tether şuan 0.9284 usd. ne bilmişim ama tether gümlemesini 5 gün önceden asdf. market 5.7k altına inmeden tether 1 dolara geri çıkmaz bence. en kötü ihtimal cidden tether patlıyor o zaman bildiğin mtgox 2 vakası. binance, bfx falan kapatır withdrawalları falan skandal olur. tether tutan patladı yani kısacası, btc bence 5.8k altına dumplayacak aman tetherden kaçayım crypto tutayım diyen de patlayacak asdf. retaile maksimum hasarı vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 tether korkumdan satıp kar alamadım bi patlasa da önümüze baksak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 olm patlarsa bfx binance bi kapatır withdrawalları görürüm o zaman. tether patlarsa mtgoxtan bile kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 patlayacaksa patlasın da önümüzü görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 ya işte tether batarsa, btc bildigin 1k'a falan inebilir. şuanki bear market sert bi bear market bile değil. mtgox'tan daha büyük sıkıntı olur. DAMPLASIN DİBİ GÖRELİM BİTSİN YEA gibi bişi olmaz btc tarihinin en efsanevi pump dumplarından biri geldi yalnız dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Xenus said: btc tarihinin en efsanevi pump dumplarından biri geldi yalnız dsdfg +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 ya patlayacaksa patlasın, patlayacak olan şeyi ertelemenin ne manası var mtgox 2014de patlamadı mı? btc-e vs de iyi patlamıştı. 2014 de bitcoin 10milyar dolar cap, şimdi 100 milyardan fazla + alt coinler de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 sup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 piston aşağı düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 ben para atana kadar topladı biraz vechain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 yarın BHC forku var ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 OHA kac bin dolar kaybettim hesaplamak istemiyorum (:P) cok inandigim butun hayatimizin her noktasina girebilecek bi teknoloji ama bakiyorum top 10 coinin 7si scam, amazon da 2000 de dustuydu -90% mi ne o olacak Bitcoin ve Ethereum alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 V shaped bir cikis bekliyorum. Ayni hizda artacak ve boga sezonunu baslatacak. Tabi belli de olmuyor, suan tablo cok kotu gozukuyor, insan bu dusuk fiyattan satamiyor, almaya da korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 sardalya said: OHA kac bin dolar kaybettim hesaplamak istemiyorum (:P) cok inandigim butun hayatimizin her noktasina girebilecek bi teknoloji ama bakiyorum top 10 coinin 7si scam, amazon da 2000 de dustuydu -90% mi ne o olacak Bitcoin ve Ethereum alin sence btc den eth ye geçilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Sardalya geçerdi. Hiç BTC de tutmamış olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2018 yok gecmem, hedefine bagli ilerde bu isten 1 milyon veya 2 milyon dolar kazanmak arasinda bi fark yok benim icin fakat 0 kalirsam uzulurum o yuzden 2 bin lira ETH'e yatiracagima biner lira BTC ve ETH'e yatiririm. bi de turk profesor emin gun surer'in uzerinde calistigi avalanche var bitirip satabilirlerse ondan da alacam. hic ihtimal vermiyorum ama XRP falan tutarsa zaten gidip o adami bulup vururum. bi sorun cikacak millet bakacak "olm butun chain'i bunlar yonetiyor istedigi hesaptaki coinleri bloklayip degistirebiliyorlar bu nasil blockchain" diyecek o zaman kurtulacaz bu pislikten. ben olsam BTC BCH (iyice boka sardi bu da) ETH ETC alirim cunku hedefim gelecek ay 30% kazanayim cikayim degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar