Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaş kurbanlarına!!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

ey paticik in güsel insanları!!hele şu konu hakkında ne düşüniyik bi söleyin!!!en yakın arkadaşınız hiç olmadık yere size'' sana kimse bakmıyoo herkes benim peşimden koşuyo ''dese ne yapadınız!!!walla ben şu anda konuşmuyorum doğal olarak!!ancak adamda hiç utanma yok ne özür diledi ne bişey..bide ben onla koonuşmam muhabbetleri yapıyooo...ulaa hele bi fikir verin siz olsanız ne yapardınız!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç böyle 1şi başima gelmedi ama eğer beni ben olarak sevecekse eyvallah olumlu eleştiri yapacaksa eyvallah ama sana yaptiği gibi davraancaksa benim öyle 1 arkadaşim olamaz...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı "arkadaş" dediğimiz mahlukatlar böyle oluyor... Sen aptalsın sen krosun sen dombilisin deyip sonra gelip binbir yağ...

Bkz. yurt dışına eğitim görmeye gitmek istediğimi biliyor ve ne diyor "Yok abi sen gidemezsin. sen kiiim amerika kim. Sanki seni çok bekliyorlardı sen imkansız abi hayal kurma boşuna" falan filan ne kadar moral bozucu yerici laf varsa sayıyorlar...

Bir de kusur işleyip özür dilemeyenler var... "ben ne yaptım ki. amaan banane konuşmazsa konuşmasın bende konuşmam onunla..." veya adama dersin "yapma bak istemiyorum" yine yapar yine yapar sonunda patlarsınız "git hakkımı helal etmiyorum sana" dersiniz karşıdaki pişkin pişkin " iyi bende sana etmiyorum"...

İnsan arkadaşlarını dikkatli seçmeli 2,3,4,5..... yüzlü insanlardan kaçınmalı...

Ben şu anda onun cezasını çekiyorum... İşlerine gelince sinancım canımcım bitanem işleri geçince şerefsiz, denyo, amele vs..vs.. Uzak dur bunlardan hatta giy ayağına en iyi spor ayakkabını deparla kaçıver bir zahmet...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

Walla benim arkadaşım bana böle bişe dese dakikasında lafı oturturum.Yani böle bişey diyen bir arkadaş bunu kıskançlığından yapıodur bence.Yada gertçek dost diildir.Dosları seçerken dikkatli olmak lasım.Dediğim gibi benim arkdaşım dese anında lafımı söler kalkar giderdim.Bi dahada yüzüne bakmazdım...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

komplexli bi cocukmus

herşeye ragmen kendisinin ne mal oldugunu biliyor. bu yuzden kendi gozunde kendisini yukseltemiyor.fakat egosunu tatmin etmek için yakınında bulunan arkadaslarını alçaltarak kendini yüksek gormeye calısıyor.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

Bir adet Serkan Altunigne - Ask Acisi vakasi var sanirim burada[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Iıh başım bağlı benim hehe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

arakadaşlar yorumlarınız için teşşekkür ederim..benm kafama takılan nokta ise adam yağ gibi üste çıkıp onun la kimse beni barıştıramaz..ben onunla barışmam muhabbetleri yapıyo...bide etrafımdakileri kışkırtıyo..geçende yanımda oturan arkadaşa şeker çocuk dedm..hep yaptığım sey..adam bana şeker çocuk dedin..bideha konuşma benle demzemi..neye uğradığımı şaşırdım..ulan 2 senedir diyomda şimdi ne oldu dedim..sonra duydumki bizim KARİZMa çocuğu kışkırtmış..birbirimize girdik..zor ayırdılar..ne yapacağımı bilmiyorum..bana koyansa en son bekleyeceğim adamdı...bütün günmüz birlikte geçerdi..birbirimizden sakladığımız en ufak bişiy yoktu..neden böle yaptı anlamadım.....birgün pişman olurda gelip özür dilerse ne yapacağım!!!!!bi akıl beee...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bu eleman seni bir güzel kullanmış veya bir yamuk yapmışın farkında olmadan yoksa kimse böyle sudan bahanelerle kavga edip sonrada çevreyi ayağa kaldırmaz. Eğer ben suçsuzum diyorsan o zaman sende ona karşı tavır al arkadaşlarını al yanına ve onlara ya seninle olucaklarını yada onunla olucaklarını söyle...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ama arkadaşım herkesin bi seçimi var..arkadaşlarımı taraf yapmam sence ondan farksz oldğmu göstermezmi...iplememk kolay..ancak ikisene daha aynı sınıftayız...diyosunuzki amaan sende çok uzattın..ama bu şahış benim en yakın arkadaşımdı..ailelerimiz bile kankaydı...ama bazı şeyleri böle kesip atamayızz...ama bende gidip ulan niye yaptın böle diye soramam..beni herkes haklı buldu..ama gelki...sıfır elde sıfır..ya o değil arkadaş ortamlarımız aynı..yani bi buluşuyoruzade o da var..heryerde çıkıyor karşıma..buda beni rahatsız ediyo..ne yapacam bilmemkiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel kardeşim ya sen ondan uzaklaşacan yada o senden uzklaşacak yok bunun başka yollu. Yoksa kavga edersiniz işler dahada better olur hatta ailen bile ondan taraf olur. Yok ben onun seviyesine inenmem diyorsun ama yrn öbür gün herkes seni ş.r.fsiz diye görürken onu haklı görecek yakınında olsa bu işler böyle. Ama eğer ben çok iradeliyim sabırlıyım diyorsan o yokmuş gibi davranacan.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guerilla, 28 Ocak 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
demekki bu tarz insanlara meydanı bırakcağız..herif sıfır ya...bi tip var..adamda ne bilgi,ne akıl,ne felsefe,ne siyasal düşünce hiç bi bok yok...ben antonyoyum dağıtırım diyo..bana kalsa çoktan rezil ederim onu bilgimle ama...geçmişee ...

İşte belden aşağı vurmayacan farklı şekilde uğraşacan gizli şeyleri ortaya çıkartmaya gerek yok ...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

he bu adam bi ara mankenlik ajansına yaılmıştı...adam bi ki dizi de arkadan duran figüranlardandı...bi arada beyaz sovda skeçlerde oynamıştı...ulan adam bunlardan sonra antonyoo oldu çıktı başımıza...hafiften ezmeler falan...sonra o laflar...bi de burdan yakııın...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...