roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 2900'e bırakıyorum. Kutusu açılmamış. Kayıt size ait. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 2500e alırım peşin kuru sterling den mi hesapladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 roketim adamım, mesaj kutun dolmuş. amerika'dan aldıysan eğer bir sualim olacak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 2550ye alırım direk nakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Kayıt işlemi için vize tarihinin kaç gün öncesine kadar olaması gerekiyor acaba. 30 gün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 60 gun olmus o degismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 120 olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Çok fantastik soru ile geliyorum o zaman. Telefonun hangi ülkeden satın alındığı imei den falan belli oluyor zaten. Acaba vizemiz de, telefonun alındığı ülkeden mi olması gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 hayir..sadece edevletten vize pasaport sahibinin o islemleri yapmasi gerekiyor diye biliyorum..nereden nasil geldigine bakmiyor kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 stormeagle said: Çok fantastik soru ile geliyorum o zaman. Telefonun hangi ülkeden satın alındığı imei den falan belli oluyor zaten. Acaba vizemiz de, telefonun alındığı ülkeden mi olması gerekiyor? vizeyle alakası yok, ülkeden çıkış giriş yapman gerekiyor pasaportla. zaten bi çıkıp 10 ülke gezen oluyo avrupada falan onun içinden çıkamazlar:) ayrıca imeide hangi ülkeden satın alındığı bilgisi mantıken yoktur bence ya. apple gidip türkiyeye özel imei vermez sanırım çindeki fabrikasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 "roket adam" said: 2900'e bırakıyorum. Kutusu açılmamış. Kayıt size ait. Tşk. kutun dolu roket. Ne renk bi yazsaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Tamamen meraktan soruyorum. 6s'te de amerikadan alınmaysa lte ve apple tr garantisi yok dimi trde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 1 yıl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 İphone5te yoktu. Lte sistemi farklı olduğundan telefonu hiçbir şekilde ellemiyodu apple tr, lte de çalışmayacak 4g geldiğinde amerikadan alınma ip5te. Bilgin kesin ip6 ve sonrasına özel misali bişey değilse yanlış olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Space gray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 2575 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 a1688 ise 1 yıl garantisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar