Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 denklem çıkarayım istersen boş vakti olan insanlar + hormonal dengesizlik = 20 sayfa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 az kaldı son cümleleri okuyorus :P *yanlış saydığını bekki etmemek için binbir türlü yalan düşünür*[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bi de böle dela gibi insanlar var, forumdan insanlar buluşurken aynı okulda msn de chat yapıo falan.. asosyal işte.. :P.[signature][hline]fire it up! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bence delanın bahtsız bedeviliğinden kaynaklı asosyal olması :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 dela eski şirinlerden lol[signature][hline]fire it up! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: aquila, 12 Kasım 2004 02:45 tarihinde demiş ki: dela bayanlarla ilgilenmiyo =P Ahahahahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çlıs ta barı bıraz en azından cok calıstım ama yapamadım dersın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Artık balonum yok :))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Angel_85, 12 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki: Artık balonum yok :))) heheh tebrikler cnm[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 BALONLU ANGEL İSİTYORUZ bi gün boyunca durdu yeter :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ula burada var ya sizin gibi azgınlar varken Angel Çok takılmaz. :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Biz? azgın? teessüf ederim sheref :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 pofff çok gereksiz bir topic olmuş valla patinin iki tane hatun için bu duruma düşceğini bilmezdim :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 17cı sayfada hosgeldın denılırmı bılemem ama hosgeldın[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 17 değil 18 oldu :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Bellow, 12 Kasım 2004 09:41 tarihinde demiş ki: pofff çok gereksiz bir topic olmuş valla patinin iki tane hatun için bu duruma düşceğini bilmezdim :( oo velkam velkam....velkam tu dı riil wörld[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
april_ethereal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 selam herkese ben mehveş..benide araniza alirsnz umarim:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 I KİSS YOU TOO!!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 I KISS YOU TOOOOOO[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hayır almayız git[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 :) merhaba mehveş, sende aramıza hoşgeldin.[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Aramıza hoşgeldin Mehveş...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 şimdi biz de bayan karakter açamıyor muyuz admin bey? hayır mı? 9.95$ ücret mi alıyorsunuz? $ başına 1k postumuzdan düşseniz? yapamaz mısınız? peki, teşekkür ederim.. hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 allah belanızı versin olm..şuraya bak..18 sayfa yazı yazmışlar. açılış mesajına baktım,"meraba ben ve arkadaşım yeniyiz meraba diyelim dedik alın bizi aranıza hede hödö kalkanı..vs vs.." ööeeehhh diyorum öeehh....[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya gidin benim melaba threadime mesaj atın be. 1 yıl olmuş hatta 1 yılı geçmiş ama topu topu 2 sayfa mesaj var. Olay çıkar ha!! =P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.