Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
denklem çıkarayım istersen

boş vakti olan insanlar + hormonal dengesizlik = 20 sayfa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Çlıs ta barı bıraz en azından cok calıstım ama yapamadım dersın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
Angel_85, 12 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki:
Artık balonum yok :)))

heheh tebrikler cnm[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 12 Kasım 2004 09:41 tarihinde demiş ki:
pofff çok gereksiz bir topic olmuş valla patinin iki tane hatun için bu duruma düşceğini bilmezdim :(

oo velkam velkam....velkam tu dı riil wörld[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Aramıza hoşgeldin Mehveş...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
şimdi biz de bayan karakter açamıyor muyuz admin bey? hayır mı? 9.95$ ücret mi alıyorsunuz? $ başına 1k postumuzdan düşseniz? yapamaz mısınız? peki, teşekkür ederim..

hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
allah belanızı versin olm..şuraya bak..18 sayfa yazı yazmışlar. açılış mesajına baktım,"meraba ben ve arkadaşım yeniyiz meraba diyelim dedik alın bizi aranıza hede hödö kalkanı..vs vs.."
ööeeehhh diyorum öeehh....[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...