Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Angel_85

Öne çıkan mesajlar

said:
Angel_85, 12 Kasım 2004 05:27 tarihinde demiş ki:
Artık balonum yok :)))

heheh tebrikler cnm[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 12 Kasım 2004 09:41 tarihinde demiş ki:
pofff çok gereksiz bir topic olmuş valla patinin iki tane hatun için bu duruma düşceğini bilmezdim :(

oo velkam velkam....velkam tu dı riil wörld[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi biz de bayan karakter açamıyor muyuz admin bey? hayır mı? 9.95$ ücret mi alıyorsunuz? $ başına 1k postumuzdan düşseniz? yapamaz mısınız? peki, teşekkür ederim..

hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

allah belanızı versin olm..şuraya bak..18 sayfa yazı yazmışlar. açılış mesajına baktım,"meraba ben ve arkadaşım yeniyiz meraba diyelim dedik alın bizi aranıza hede hödö kalkanı..vs vs.."
ööeeehhh diyorum öeehh....[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...