Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Angel_85, 11 Kasım 2004 04:56 tarihinde demiş ki:
Biz kız arkadaşımla bi süredir forumları takip ediyoruz ve aranıza katılmak istedik ;) Umarım bizi aranıza kabul edersiniz. Hala ayakta olan varsa iyi geceleeer!

said:
Debby, 11 Kasım 2004 08:07 tarihinde demiş ki:
Meraba arkadaşlaar :))

Uyuyordum yeni uyandım hemen üye oldum, Selin sölemişti kaydolacağını da ben uyumuşum :PpP

Hoşbulduk tekrardan, bu arada konu çok değişmişş yaaa :(( Niye yemek muhabbeti yaptınıs ki bu kadar?

Korktum bi ara nerde bu kıs diye ama cafe dormda heralde arkadaslarla, uyanıp bulamayınca :))

her ikinizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. ;)

oda numaraları filan vermeler neiş anlamadım. hayırlara vesile olsun bakalım. bayadır msj atmamış angel'da. pent'de.. kanka oldular herhalde..

bu arada yemek olayına nasıl atlamayı başardınız bravo yani :) haha
yanlız threadin resmen b*ku çıkmış yani. nerden nereye.. ohannes.

her an uçabilir.. kitlerlerse şaşmayın..[signature][hline]Jackques Marques
Mesaj tarihi:
Dogru soze ne denı
Ama bu baslıkta baya post atılıcak hıssı werıo ınsana :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 11 Kasım 2004 11:30 tarihinde demiş ki:
Angel, Penth şeker çocuktur, iyidir hoştur ama kızlarla ilgilenmez pek.
Anlatabildim mi ?
Boşuna uğraşma yani.
Gay gaydir.

Huleyn :) Piercingine asılırım bak, çıkarırsın sora sen de benim gibi =)

Arkadaşlar dün gece mesaj atmadım sora direk derse gittim anca geldim ve şu an ölüyorum.
Eğlendik baya gece, çok iyi insanlar, biz de paticik sayesinde 2 arkadaş daha edinmiş olduk.

Biz normal bi şekilde tanışmak istedik yani çevremizdeki bi patiyle, bunun abartılacak bi tarafı yok amma yazıp çizmişsiniz ya =) (Başta atlamamın nedeni kafeinin uyarıcı etkisidir ehue =) )

2 Burn + 6 üçü bir arada + 1 starbucks + 4 kutu kolanın etkisi 20 dakka önce geçti ve kafamı kaldıramıyorum. Ben yatar iyi geceler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
Bakalım daha kac kısı post atcak ha gayret bu arada angel hosgeldın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
ho$geldiniz..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
Bende pek annamadım konuyla bı alaka kurdu heralde[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
hoşgeldiniz kızlar[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
Hosgeldin kardes...Valla topicteki msj sayısını görünce bayaa şaşırdım ahh ahh ben geldiğimde bölemiydi iki kişi meraba dedi sora kim öleee kim kala :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Mesaj tarihi:
İyi ki gelmıssınız :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Kaç kaç daha hızlı kaç gelıom pesınden :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...