BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 olsun.. ha bu arda hadi gençler ULUDAĞA! mor ve ötesi gripin arto Radio FG vee sürpriz sanatçı! ayrıntılar imsamda.. tıklayın baktım bu konu çok popüler ben de reklam yaparım[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 04:56 tarihinde demiş ki: Biz kız arkadaşımla bi süredir forumları takip ediyoruz ve aranıza katılmak istedik ;) Umarım bizi aranıza kabul edersiniz. Hala ayakta olan varsa iyi geceleeer! said: Debby, 11 Kasım 2004 08:07 tarihinde demiş ki: Meraba arkadaşlaar :)) Uyuyordum yeni uyandım hemen üye oldum, Selin sölemişti kaydolacağını da ben uyumuşum :PpP Hoşbulduk tekrardan, bu arada konu çok değişmişş yaaa :(( Niye yemek muhabbeti yaptınıs ki bu kadar? Korktum bi ara nerde bu kıs diye ama cafe dormda heralde arkadaslarla, uyanıp bulamayınca :)) her ikinizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. ;) oda numaraları filan vermeler neiş anlamadım. hayırlara vesile olsun bakalım. bayadır msj atmamış angel'da. pent'de.. kanka oldular herhalde.. bu arada yemek olayına nasıl atlamayı başardınız bravo yani :) haha yanlız threadin resmen b*ku çıkmış yani. nerden nereye.. ohannes. her an uçabilir.. kitlerlerse şaşmayın..[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Dogru soze ne denı Ama bu baslıkta baya post atılıcak hıssı werıo ınsana :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Kasım 2004 11:30 tarihinde demiş ki: Angel, Penth şeker çocuktur, iyidir hoştur ama kızlarla ilgilenmez pek. Anlatabildim mi ? Boşuna uğraşma yani. Gay gaydir. Huleyn :) Piercingine asılırım bak, çıkarırsın sora sen de benim gibi =) Arkadaşlar dün gece mesaj atmadım sora direk derse gittim anca geldim ve şu an ölüyorum. Eğlendik baya gece, çok iyi insanlar, biz de paticik sayesinde 2 arkadaş daha edinmiş olduk. Biz normal bi şekilde tanışmak istedik yani çevremizdeki bi patiyle, bunun abartılacak bi tarafı yok amma yazıp çizmişsiniz ya =) (Başta atlamamın nedeni kafeinin uyarıcı etkisidir ehue =) ) 2 Burn + 6 üçü bir arada + 1 starbucks + 4 kutu kolanın etkisi 20 dakka önce geçti ve kafamı kaldıramıyorum. Ben yatar iyi geceler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 06:10 tarihinde demiş ki: HASTOIRHR! zuahha yarıldım buna ya[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hadi iyi geceler sana o zaman[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Evet bencede penth.ın artık uyuması lazım ıyı geceler guzel bı kawramdı gercekten saat 13:22 de[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü-chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bakalım daha kac kısı post atcak ha gayret bu arada angel hosgeldın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 topicteki msg sayisini gordum noluyo!?! dedim iiki bakmisim :) hosgeldin[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ho$geldiniz..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 fakeaccount'un banlanmasini talep ediyorum..[signature][hline]Medyum-Hoca Astroloji ve Tarot uzmanı çok çılgınım eheheh [Bu mesaj armra tarafından 11 Kasım 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Noluyo ya..?[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: armra, 11 Kasım 2004 15:19 tarihinde demiş ki: fakeaccount'un banlanmasini talep ediyorum.. En az senin kadar istiyorum o garip insanın banlanmasını da burayla ne alakası var?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bende pek annamadım konuyla bı alaka kurdu heralde[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hoşgeldiniz kızlar[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 mid terme kafa girsin...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hoşgeldiniz ikiniz de.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 resmi gören atlamış :) Neyse Hoşgeldin[signature][hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız... [Bu mesaj Romario tarafından 11 Kasım 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hosgeldin kardes...Valla topicteki msj sayısını görünce bayaa şaşırdım ahh ahh ben geldiğimde bölemiydi iki kişi meraba dedi sora kim öleee kim kala :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 niye geldin işin mi yok ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 İyi ki gelmıssınız :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 nolmuş burda?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şimdi bişi diycem ama yanlış anlaşılcam :D *!kendini tutamaz* SAPLAR ATLAMIŞ *!KAÇAR*[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kaç kaç daha hızlı kaç gelıom pesınden :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya arkadaşlar napmışsınıs başlıımı ama yaa :(( NS mafediyo zaten :(([signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.