Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 selam bende yeniyimmm!! =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hoj geldin[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 17 Ocak 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hoshbulduk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 mor kedi ne alak neyse...hoşgeldin gınalı gar...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hoşgeldin kedicik :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 selammm kedicik ha chok hoşuma gittiiiii=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hoşgeldin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 insan mor we kedi hastası olunca böyle bir nick kaçınılmaz oluyoooo alaka burda.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hoşgedin =)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hosgeldin kedi[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mor kedi olmaz ki.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ho$geldin kediciq[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hoşgeldin[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eehhehe istediin zaman deris kedicik yaw :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 wtp[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 WTP nedir ya ne bu ingiliz ler ne biçim etki bırakmış üzerinizde yok bundan sonra ingilizce konu$ulmasını yasaklıyorum.konu$anın agzına biber sürerim :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hoşgeldin.evet aslında yabancı dil özentiligi sux.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Beni update edin ! Exile UO Player UO is here Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Lol isteyen konuşsun ingilizce biberim hazır ve sürülmeyi bekliyor :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hoşgeldin... Kırıcı olmaz umarım ama sadece duyduğum bişeyi söyliycem ben Mor Kedi diye bir eşcinsel mekanı duymuştum =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Selam Hoşgeldin.. Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin.Kişisel Bölümüne anılarını itiraflarını yazabilirsin.Eğitim bölümünde Okul ve Üniversite ile ilgili bir bilgi edinebilirsin.Gezdim TozdumBölümünde gözde mekânlar lokanta,bar,..vs.gibi şeyleri bulabilirsin.Futbol Bölümünde futbol ile herşeyi,Basketbol Bölümünde ise basketbol ile ilgili herşeyi bulabilirsin..Yok bunlar beni açmaz diyosan seni Spor Genel Bölümüne alalım. Board..vs.vs gibi dallarla uğraşıyosan Extreme Tam sana göre derim. Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim.. Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin. İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin. İyi Eğlenceler Dilerim. Paticik Karşılama Kurulu Başkanı Insight Copyright insight ©[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Infarctus, 17 Ocak 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Lol isteyen konuşsun ingilizce biberim hazır ve sürülmeyi bekliyor :] Sen iste ya aaa bah şimcik... Hoşgelmişsen gardeşim (biber yok dimi?) :)[signature][hline]...Techno Cocaine... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ne biberi cnm :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Neronn, 17 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki: hoşgeldin.evet aslında yabancı dil özentiligi sux. Ahahaha hiç gülüceğim yoktu... Süper bi cümle.. -hoşgeldin.evet aslında yabancı dil özentiligi ''sux''.- SUX ! Suck ! U Suck ! Sucks ! Bu türkçe değil dikkat edelim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Biberi hak ettin cıss *!Biber sürer* lol öğreteceğim size türkçeyi :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.