Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk futbolunun geldiği nokta

dasBock

Öne çıkan mesajlar

bu nasıl bi konuşma arkadaş? napiyosunuz siz? mafyacılık mı oynuyosunuz? alayınız işadamı biriniz de bilmiyo mu halka karşı neler söylenmemesi gerekiyor? bu nasıl profesyonellik?

bir de diyo ki hiçbir takıma böyle zulüm yapılmamış. fenerbahçe goygoy yapıyo zaten son 5 yıldır?!

http://webtv.hurriyet.com.tr/spor/futbol/haciosmanoglu-bu-gece-bu-sehir-icin-ve-turk-futbolu-icin-bir-milat-olacak_121733?startVideo=273
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

abi olay trabzonu ciddiye almak değil ki adam her kesime tehdit ve hakaret etmiş nerdeyse. kadınlardan tutmuş taa örekesine kadar gitmiş.

ya bunların şike olayından sonra kimyası bozuldu
kimse iplemiyor gitti erdoğana yalakalık yaptı
o bile kesmedi.. normal böyle sesler çıkarması
Sosyal ağlarda paylaş

Kim sallar trabzonlulari diye dusunuyodum ben de ama bugun facebookta ntv'nin bu haberinin altina trabzonlular tarafindan yazilanlari gordukten sonra isin baya baya cigrindan cikmaya basladigini gordum. Yok iste 2-3 hakem oldurmedikce bu isler cozulmezden tutun da ibrahim baskanin bi emriyle tum ligleri iptal ettirmesini de biliriz biz falan. Hani toplumun o kesimini dusununce yok canim o kadar da yapmazlar da diyemiyo insan. Baskani mafyaciliga geri donucem dedikten sonra takip edenler napar kim bilir. Iyice sacmalamadan su herife biri bisey dese keske.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem odası basanlara ses çıkarmayanların hakemi rehin alanlara çemkirmesi. Yahut stadında şişme kadın yakanların bir hafta geçmeden kendi zihniyetlerinden biri kadınlara hakaret etti diye feminist kesilmesi. İşte Türk futbolunun geldiği nokta: Bana her şey mübah, başkası yaparsa hazırlayın taşları.
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

Bu ceyrek mafya ve uzantilari buyuk cezalar alacaklar elbet. Cok kasindi 3 Temmuz'dan sonra.

Hurriyeti tahdit'ten dava acilmali.

En cok utanmasi gerekenler Trabzonlulardir herhalde, boyle bir adam sehri ve takimi temsil ediyor diye.

Sonra kız demiş ki ne kadar da trabzonu ve trabzon halkını tanımayan bir erkek <3
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam çok ciddi arıza. İlk seçildiği gün Aziz'e seni gömecek yer bulamam demişti. Zaten Trabzon lobisinin bu adamın başkanlığına onay vermesinin nedeni 3 Temmuz olayı ve Trabzon'un şampiyonluğunu getirebilecek tek adam olmasıydı, onu da beceremedi geçen sezon sus payı verildi transfer döneminde. Şimdi debeleniyor. Ciddi anlamda vaka bu herif.

Bu arada Trabzonlu varsa alınmasın ama yukarda demiş biri asıl Trabzon'lular utanıyordur diye de, bence gurur duyuyorlardır ne güzel mafyatik başkanımız var diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Flam said:

Peregrin said:

Bu ceyrek mafya ve uzantilari buyuk cezalar alacaklar elbet. Cok kasindi 3 Temmuz'dan sonra.

Hurriyeti tahdit'ten dava acilmali.

En cok utanmasi gerekenler Trabzonlulardir herhalde, boyle bir adam sehri ve takimi temsil ediyor diye.

Sonra kız demiş ki ne kadar da trabzonu ve trabzon halkını tanımayan bir erkek <3

malesef taniyorum ya :(

ama iste gormezden gelmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...