ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Biz Laurelin ile 8 Kasım'da buluşacağız. Büyük ihtimalle Kadıköy falan gibi bir yer olur. İsteyen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 saatleri geri almayi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Unutacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 unutmazsaniz kalbiniz kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 heee :D hadi aylardir bulusma olsun geliriz diyenler gelsin, kac kisinin sozu var sirf bana :P bu tarihten sonra 2-3 ay filan beni gormeniz cok zor buralarda olmicam cunki https://i.ytimg.com/vi/GE2BkLqMef4/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 oo gizem yaz beni listeye geliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Utkucum liste falan yapmıyoruz, biz zaten Arya ile buluşacağız. İsteyen olursa, haberi olsun diye yazdık. Ama sen cidden gelirsen sevinirim. Canım arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 vay vay vay titanların buluşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 eyvah ramses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Nası bu kadar uzun vadeli plan yapabiliyosunuz ya hayret ediyorum. Keşke ben de becerebilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bi bira ısmarlarsan gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Drall said: Nası bu kadar uzun vadeli plan yapabiliyosunuz ya hayret ediyorum. Keşke ben de becerebilsem :( bu ne ki kasım-aralik gibi 2 haftalik agustos tatilinin parasını yatıran insanlar var pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yerine bagli..genelde tesiste bilinen musteriyseniz 6-7 ay once rez yaptirdiginizda size acente tarifesi uygulayabiliyorlar.. yurtdisinda da olu sezonda..-simdi mesela- cok cazip firsatlar olabiliyor..bilet fiyatlari vs malumunuz zaten..3 ay onceden yari fiyatindan ucuza alabilmeniz olasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Vay anasını be. Ben bu özrüm yüzünden uçak bileti bile alamıyorum. Otostop/otobüsle gidilecek mesafelerden uzağa nadir gidebiliyoruz sdf Aslında gözümü karartıp alsam mı bi uçak bileti çaktırmadan hatunun sınav takvimini inceleyip. Sürpriz olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Drall said: Aslında gözümü karartıp alsam mı bi uçak bileti çaktırmadan hatunun sınav takvimini inceleyip. Sürpriz olur hem her daim internettesin abi.. mesela buralari bir takip etmeye basla.. bir de bu gozle bak hafta sonu romada 2 kisilik oda 350 tl bileti de erkenden alsan 2-3 ay onceden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Nerede buluşuluyorsa lütfen buradan ya da özel mesaj yoluyla iletilsin haber verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 daha karar vermedik ya mekana :D kismet artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kadıköy karga olursa bir arkadaşıda aradan çıkartabilirim :D diğer yerler için bilmiyorum, kandtçı sedo var birde orada aradan çıkartmak istediğim. 1.5 aydır üsküdarda oturuyorum hala kadıköye geçmedim bu süre zarfında. üsküdara yakın olursanız beşiktaşada geçilebilir. Siz bi belirleyinde bende bir uğrarım ihtimal olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Wishmaster said: Bi bira ısmarlarsan gelirim. Bira köpeğin olsun. Bira şelalesi yaptıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ivy said: Bira köpeğin olsun. Bira şelalesi yaptıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kasım ayı internet cafe buluşma topicini de buraya taşıyalım belki buluşuruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Niye haftaiçi şunu haftasonuna alsanıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Wishmaster said: Bi bira ısmarlarsan gelirim. Bende bi biranı içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 orc_lord said: Niye haftaiçi şunu haftasonuna alsanıza :) 8 Kasım Pazar. Orc sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar