Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz yaka mal chronicles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ülkemizde yetki sahibi olup aslında yetersiz olan insan da çok fazla, aslında tam olması gerektiği yetkisizlikte olup haksızlığa uğradığını düşünen ve kendini herkesten büyük gören insan da. Bunlar düşük maaşlar, zorlu hayat şartları, cahil ülke ve kapitalizm tuzaklarıyla birleşince herkes egoist, bencil, fesat, dedikoducu vs. hale geliyor.
Mesaj tarihi:
kurumsal ne kadar saks ya yıllardır okuya okuya soğuttunuz resmen. gerçi ofisi patlatmazsam hiç bi zaman işim olmayacak.

biz ofiste iki kişiyiz patron bi de ben bi de bazen bi mimar daha çalışıyo yeni mezun stajer falan o kadar. resmen on numara hayatım var lan.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

kurumsal ne kadar saks ya yıllardır okuya okuya soğuttunuz resmen. gerçi ofisi patlatmazsam hiç bi zaman işim olmayacak.

biz ofiste iki kişiyiz patron bi de ben bi de bazen bi mimar daha çalışıyo yeni mezun stajer falan o kadar. resmen on numara hayatım var lan.

bende öyle çalışıyordum 2 yıl önce rahat battı :(
Mesaj tarihi:
maaş batmıştır bknz bi sonraki postum
bana batıyor mesela şuan ben de artislik yapıyorum ama kurumsalda 2 katı alacan deseler koşa koşa giderim ama iş kuracağım için buradan devam ediyorum.
Mesaj tarihi:
aynen maaşta batmıştı :) benimde aklımda 2-3 yıl daha çalışıp iş kurmak vardı bok vardı da çıktım koyam kurumsal şirketlere maaşım fena değil ama harcayacak zamanım yok resmen
Mesaj tarihi:
Baggio said:

"SZİ NİYE ALAKADAR EDİYOR Kİ YANEE" diye Nişantaşı travestisi gibi parladı cahil kız yandan.

transseksüellere karşı bir ayrımcılık sezdim. lütfen bu arkadaşın yetkilerini alalım...
  • Yeni Oluştur...