Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ülkemizde yetki sahibi olup aslında yetersiz olan insan da çok fazla, aslında tam olması gerektiği yetkisizlikte olup haksızlığa uğradığını düşünen ve kendini herkesten büyük gören insan da. Bunlar düşük maaşlar, zorlu hayat şartları, cahil ülke ve kapitalizm tuzaklarıyla birleşince herkes egoist, bencil, fesat, dedikoducu vs. hale geliyor.
guncel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 mesai dışında 15 sn bile görüşmemek lazım bir de whatsapp var tabi, iş grubu altında espiriler mesajlar filan 24 saat
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Onu mute etmeyen var mı ya? Direk 1 yıl muted bende.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 kurumsal ne kadar saks ya yıllardır okuya okuya soğuttunuz resmen. gerçi ofisi patlatmazsam hiç bi zaman işim olmayacak. biz ofiste iki kişiyiz patron bi de ben bi de bazen bi mimar daha çalışıyo yeni mezun stajer falan o kadar. resmen on numara hayatım var lan.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 maaşımın güvercin kadar olması gibi ufak bi detay var sadece o kadar.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Black-ice said: kurumsal ne kadar saks ya yıllardır okuya okuya soğuttunuz resmen. gerçi ofisi patlatmazsam hiç bi zaman işim olmayacak. biz ofiste iki kişiyiz patron bi de ben bi de bazen bi mimar daha çalışıyo yeni mezun stajer falan o kadar. resmen on numara hayatım var lan. bende öyle çalışıyordum 2 yıl önce rahat battı :(
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 maaş batmıştır bknz bi sonraki postum bana batıyor mesela şuan ben de artislik yapıyorum ama kurumsalda 2 katı alacan deseler koşa koşa giderim ama iş kuracağım için buradan devam ediyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 aynen maaşta batmıştı :) benimde aklımda 2-3 yıl daha çalışıp iş kurmak vardı bok vardı da çıktım koyam kurumsal şirketlere maaşım fena değil ama harcayacak zamanım yok resmen
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 valla benim çok arkım harcandı öyle. az maaşla deneyim+çevre edinmek yerine çok maaşın cazibesine kaptırıp yıllarca alakasız işler yaptılar.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Baggio said: "SZİ NİYE ALAKADAR EDİYOR Kİ YANEE" diye Nişantaşı travestisi gibi parladı cahil kız yandan. transseksüellere karşı bir ayrımcılık sezdim. lütfen bu arkadaşın yetkilerini alalım...
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Baggio said: köpeği dayakla eğitir gibi oluyor, pamuk gibi oluyorsun :p burada da hayvanlara şiddet yüceltilmiş. hala böyle insanlar yönetiyor patiyi inanılır gibi değil...
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 spor yapmadigin her gun seni sopa ile dovseydik simdi brad pitt'in faytklaptaki vucudu gibi vucudun olurdu lan.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 yada muaytai de tr sampiyonu olurdun..
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 KONU DÖNMÜŞ DOLAŞMIŞ YİNE FAT SHAMING'E GELMİŞ
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 abi ben BELKİ birgün yine zayıflarım, hani düşük ihtimal ama mümkün. ya sen o freak boyunu kısaltabilir misin? of bileklerini kesmesin şimdi.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Şişman olmak vs uzun olmak. Lel dombili
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 en kotusu uzun ve sıska olmak yaa peygamber devesi gibi cok korkunclar
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ikisi de antep mersin kırması olmaktan iyidir !! bizi birbirimize düşüremeyecek, bu mozaiği bozamayacaksınız.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 goldbären said: of bileklerini kesmesin şimdi. Kısalmak için ayak bileklerini kesecek gibi bir şey canlandı lan gözümde.
Öne çıkan mesajlar