Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 No signal diyip kalıyor. Bios ekranı dahil hiç bişi gözukmuyo Ekran kablosu tak çıkar yyptım. Başka kablo denedim. Banamısın demedş Ekran kartı ve ramleri tak çıksr ysptım yine yemedi Evet sorun nerde ve çözüm? Monitör calısıyo test ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bu arada tahminimce pc duzgun calısıyo ve masaüstüne kadar acılıyo Tabi ekran olöadığı için tam eemin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bios hard reset veya monitorun başka girişini (atıyorum hdmi dan giriyorsan dvi dan) deneyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 2 dvi girişi var 2side işe yaramadı Bios pilini tak çıkar yapmayı denemedim, dnerim. Ben ekran kartından suphelenşyorum ama hani gpu hiç calısmasa pc bi şekilde belli etmez mi kendini bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 windows açılış sesini duyuyorsan sadece görüntü gelmiyordur.anakartta monitör çıkışı varsa ona bi bağla bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mlsf yok anakartta göruntu cıkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bence pcnin düzgün çalışıp çalışmadığından bi emin ol önce. aç/kapa yaparken windows seslerine falan dikkat et, çalışmıyor da olabilir çünkü. çalışıyorsa gpu, çalışmıyorsa cpu'da sorun olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 nereye gidiyor goruntu? gpu'nun power kablolarini bi kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ekran kartı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 modem in arayüzünden kontrol et mesela başka bir kaynaktan girip, bilgisayar kendisine ip alabiliyor connection kuruyorsa ekran kartı veya monitordendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 evet pcyi acınca modem pcyi görup ip veriyordu monitör calısıyo zaten şuan laptopu taktım onu kullanıyorum büyük ihtimal ekran kartı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 En kazık yerden girmiş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 model nedir? hdmi ile baglıyorsan vga ile dene ya da tam tersi. kabloyu degistirmeyi de deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 8600gt baya baya eskiydi zaten ama gbirden gitmesi kötü oldu:8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar