dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 aha tren baslamis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 280 veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Ölücülük ile ne alakası var teklif yaptım kabul ederse satar sanki 350TL dediği şeye 200TL teklif ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ahahaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 reampage said: esh ile anlaştık Ciddi mi saka mı Edit: problem cozuldu :) ozetle ilk pmi muhtemelen ben basmistim ve anlasmistik satildi yazisini gorunce sasirdim. Esh zaten vatancomp'a ortak napacakmis 4.nesil ipadi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 DareJedi said: Ölücülük ile ne alakası var teklif yaptım kabul ederse satar sanki 350TL dediği şeye 200TL teklif ediyorum. ben 350 tl dediği şeye 250 teklif ettim, bu bağlamda en ölücü benim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Reampage ismin ne olm adres yazmissin, isim yok telefon yok. Bilen biri ismini yazsin bana sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 attım pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Vay eyvallah. Bu iyiligin icin sana da kablo yolliycam, ne lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 24 ayar HDMI kablo tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Vardir yollariz adres ver isim telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 storm da ismini yollamasın öm den boyle guzel bi titan zincirimiz olsun agsdlhaşldsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 gerge fln olsa kulaklık isterdik, esh den hardware alınır, pascal dan ne alırsınız bilemem asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 zunn olsam ekran kartı isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 HDMI geliyor, 24 ayar temiz. başka adres tel soracak olursa buradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hdmiya mı sattın adresi mi ya yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ohoo tc bile verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 yurt içi kargo kaça kadar açık hafta içi bu arada ona göre erken çıkıyım 5te kapanıosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Şubeler 6-7 de kapanıyor ama paketleri 5 e kadar alıyorlar. 5 den sonra mal kabul olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 he ufaktan cıkıyım o zaman oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar