Flam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 http://onedio.com/haber/babasini-facebook-ta-acimasizca-trolleyen-dusman-basina-zalim-evlat-613241 bizim yaptığımız ne ki? bal ne ki, şeker ne ki? lel.
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 lülülülülüllüülü ne laaaaaaaaaaaaaaan AHAHAHAAAAAAAA
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 şey de çok iyi orda - benimki kaç santim tahmin et (ondan önce penisini över durur) - hmm 7 mi - (bozulur)(sessizlik) 7 mi... çık çık - hmm (1 dakika sessizlik) 8? AHHAHAHAHAHAHAHAH
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Ulu orta kufur edip "yapma etme" diyenlere "cok cok ban yerim, icim de mi kalsin" diye artislik yaptigi icin.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 icinde kalcağına patlamış diosun sdfdsg
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 O patlamanin ilkini anlarim, ikincisine de hadi sakinlesemedi diyelim de "icimde mi kalsin" diye dolasmak nedir lan? Ozru kabahatinden beter. Okuyodur da simdi o burayi. Aytunc. Haksizsin ve sana laflar hazirladim ib*e.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 di ulu orta yerde küfür etme bak ban yersin.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 aytunç iyi ve komik bir insan. aytunca yapılan bu tavrı protesto ediyorum ve di ye nota veriyorum DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Liebe said: di ulu orta yerde küfür etme bak ban yersin. Kufretmiyorum, sifat olarak kullaniyorum alakali kelimeyi. sdf
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ana niye banlandi adam burada bizi piramitten banlatma komplosu kuranlar varken adamin ettigi kufur ancak amatoru eglendirir
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 sanki küfürden ziyade atardan, özgüvenden banlanmış adam :D
fenn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 uni zamaninda sevdigim kizin ismini ters cevirerek acmistim bi profil ve ne yurumuslerdi ya. Erkegim dedigimde bile inanmiyorlardi ki profili iptal ettim. Kizlarin isi cidden zor ya. Fakat bikini ile foto koya lar nasil koyabiliuor o fotoyu sasiyorum. Ya cok issiz ya cok asiri issiz. Gunde 5000 + mesaj , arkadaslik teklifi , durtme sil sil bitmez. 5000 i sequo nun soylediginden yaziyorum bu arada. 5 sene once esim adina profil olusturuo becayis ariyordum memurlar nette ve asamin birisi israrla arka arkaya mesaj atiyor. Neden atiyorsun dedim adamda gece 12 de internette ne isin var diyor. Eger aranmasan bu saatte nete girmezsin diyor. Hem suclu hem guclu. Kadin olmak cok zor
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 kadin olmak zor katil olmak kolay olmus senin durumunda
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 "sevdigim kiz adina profil olusturup..." "esim adina profil olusturup..." Sikinti buyuk...
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bizim işyerinde vardı bi adam okey oyunundaki kadınlar erkek arıyor derdi.yav belki oyun oynamak istiyor sadece derdim de kabul etmesdi :D
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Ya bunlar komik geliyodu eskiden de, ben iyice sabrimi sukunetimi kaybetmeye basladim boyle tiplere karsi. Baya baya inaniyolar cunku soylediklerine.
yumy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu bilmiyorum tam ama doğru demiş. Hiç face veya online okey platformlarında gezdiniz mi? Her iki cinsten de sadece ilişki bulmak için giren insanlar %70 falan
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bence 49.47 ama aliskanliktan herkesi kendileri gibi zannediyorlar..
Öne çıkan mesajlar