Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 10 senelik LDP'li isen o zaman git partiye sor neden bu adamı Özgürlük Savaşçısı olarak partinize davet ettiniz diye. Sorduğun herşeyin cevabını biliyorum. İnternet çağındayken bilgi parmaklarımızın ucundayken dünyada ilk kütüphaneyi kurmuş adammışı gibi konuşma. Senin kafanda bana atadığın cahil modeli değilim yine senin kafanda bana atadağın hippi modeli de değilim. Sen nesin o zaman dersen de sana sadece şu kadarını söyleyim... Son ii yılda o kadar hızlı güncelleniyorum ve değişim geçiriyorum ki ben bile kendime yabancılık çekiyorum, alışmaya çalıştıkça değişmeye de devam ediyorum.. Bu yüzden her mesajda yaptığın ezbere dışavurumlara son ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ne ezbere dış vurumu amınakoyim BESİM DİYORUM TİBUK DİYORUM SDJFHJ CEM TOKER DİYORUM SERBEST PİYASA DİYORUM. partinin keywordlerini yazmışım zaten. eğleniyolardır senle ne diyim sdjkfhjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 cem toker napsin la noyani sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Aruzyon said: Düşünüyorum Chrome bari fikrini ve varsa diğer fikiri olanların da fikrini sorayım. Seçim bitmeden internete kısa bir LDP viral videosu çekip koyayım mı ? LDP'ye Oy veren herkese ev , anahtar ya da bulgur veremem ama tarot bakabilirim diyesim var. NAsıl olur sizce yapsam , neler öngörüyorsun ? bilmiyorum abi ben oy kullanan birisi değilim. oy ve ötesinde çalışıcam ama bu sene. doğrudan demokrasiye inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Cem Toker ile Yeni Dünya'ya yelken açarken hissettiğim tıpkı One Piece'de Whitebeard yanında Ace olmak gibi.. One Piece'İ bulunca zaten dünya düzenlerinin tersi düzüne dönecek. O zamana kadar piyasa serbest , kafasına göre herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 adam senin antin. senin hayatının vilını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 chrome said: Aruzyon said: Düşünüyorum Chrome bari fikrini ve varsa diğer fikiri olanların da fikrini sorayım. Seçim bitmeden internete kısa bir LDP viral videosu çekip koyayım mı ? LDP'ye Oy veren herkese ev , anahtar ya da bulgur veremem ama tarot bakabilirim diyesim var. NAsıl olur sizce yapsam , neler öngörüyorsun ? bilmiyorum abi ben oy kullanan birisi değilim. oy ve ötesinde çalışıcam ama bu sene. doğrudan demokrasiye inanıyorum ben. Ben de ilk defa oy kullanacağım. Ben de Demokrasiye inanmıyorum insanlar doğruluğa inanmaya başlayana kadar. İnsanların doğruluğa inanması için ise gözlerinini açmaları lazım... Bu yüzden şuan bu questteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Vingthor said: adam senin antin. senin hayatının vilını. Kavramlar ve kelimeler kafanı karıştırıyor senin. Gerçekler ve insanlar senin sandığından çok daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 tanıyorum abi cem tokeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 noyan gibi tanimis olamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Kafada herkesi tanıyorsun zaten. Birazcık kendini tanırsan bu kadar abzürd çıkarmlar yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ASÖDFHLŞSDFMH nolur beraber kosgeb'e gidelim. onlara kendini bi tanıt ben ldp milletvekili adayıyım de. hiç konuşmicam yemin ederim kenarda durup izlicem sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bağımsız aday olarak girişimde bulunup viralle oy verene tarot bakıyorum desen milletvekili olma şansın daha yüksekti bence. Partinin kendisi çok eğlenceli dursa da sonuçta kitlesi belli. Sosyal medyada LDP nin Türkiye çapında aldığı oydan daha fazla takipçisi olan adamlar var sonuçta. Adaylık falan güzel hayırlı olsun questin. Diğer seçime bağımsız girmeyi dene ama yeteri kadar kampanya yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Haklısın... Siyasetle ilgili ve beni tanıyan bir kaç kişi de benzer şeyleri söyledi... Ama hayatım boyunca hep bağımsızdım. Biraz ekip ruhunu anlamak istiyorum. LDP komik görünüyor ama Cem Toker , doğduğumdan beri bu ülkede gördüğüm en düzgün ve makul şeyleri ifade edebilen kişi. Sonrasına bakarız şuan önümüz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 hiç ismail cem'i duymamış olduğundan dır. zaten hem böyle marjinal davranıp hem nasıl halkı kucaklayacaksın ki? temiz siyaset desen onunla olmaz. ya sokak aralarında, evlerin arka odalarında birebir görüşmelerde kucaklaşacaksın yada marjinalliğinden vaz geçeceksin. ülkem için spiritüel varlığımı askıya aldım da diyebilirsin. ldp türkiyede iş yapamayacağını bildiği için trolleyelim başka yerlerden reklamımız adımız namımız yürüsün derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 facebook videosu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aruzyon said: LDP'ye Oy veren herkese ev , anahtar ya da bulgur veremem ama tarot bakabilirim diyesim var. NAsıl olur sizce yapsam , neler öngörüyorsun ? valla reklamın iyisi kötüsü olmaz. yap bence.kesin show tv,star,belki ntv çıkartır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 'Oy veren herkese tarot bakarım' nedir ya ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Vingthor said: Aruzyon said: Liberal Ekonomiden girip bana kapitalizm'den dokundurtmak ise niyetin(ki değilse sorularının cevabını googledan ya da ldp sitesinden bulabilirsin zaten ) direk gereksiz bir tartışmayı hemen atlatıp asıl olaya gelelim: LDP'nin savunduğu şeyler Özgürlük ve bireysel haklar. Bunun için uygun gördüğü ekonomik plan ise paradigma değişiminde ara basamak olabilecek bir blok medeniyet gelişim sürecine bir süre hizmet edecek olan. Paradigma değişimleri zaman ve emek gerektirir. Liberaller şu an bunları güzelce netleştirerek sorumluluk alıyor. babuş ben 10 senedir falan ldpliyim ne kadar forum beni hdpli hewal zannetsede. sana sorduğum şeyleri otur öğren bari. baya yanlış anlamışın mevzuyu. ldpnin varoluş amacı ÖZGÜRLÜK değil oradaki liberal lafı HERŞEY ÖZGÜR OLSUN ASİT VURUP ARDIMIZI DÖVDÜRELİM ÖZGÜRCE falan gibi bişey değil. yüzde 1'i bu ldpnin. sistem çarkçısı parti yani. senin cahel aklınla en çok karşı çıktığın 'üniversite iş kariyer patronluk yönetim' falan gibi kavramların en büyük savunucusu yani. eski parti başkanları kimmiş neymiş, bildirgeleri neymiş falan bi onları oku. hpd'den aday oldum deseydin anlardım ama ldp'nin senle ne alakası var amk? allah acil şifalar versin kardeşim liberal olduğunu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bu adamın açtığı her konuda allaha şükrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ivy said: 'Oy veren herkese tarot bakarım' nedir ya ahhaha Öyle deme tarot ilginçç bir olay türkiyede meraklısı çok ama bunu hakkıyla başarabilenler ne kadar bilmiyorum. Tarot ne ya diyenler izlesin Alejandro Jodorowsky'den tarot nedir yorumu. https://www.youtube.com/watch?v=mqnVKr9hf4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Elf gözlerin neler görüyor Noyan, mecliste misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ohooo meclise haber yolladik biz, tutsu alimi yapiyorlar hazirlik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Umarım CHP , MHP ve HDP güzel bir koalisyon hükümeti kurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar