Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koliden kedi evi yapma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5-10 tane koli var. Kedim için şöyle dolambaçlı filan bir ev yapmak istiyorum. Ancak kolileri nasıl birleştirmem konusunda emin olamadım. İlk olarak çidt taraflı koli bandı diye düşündüm ama dayanıksız olur diye vazgeçtim. Diğer seçenekler tutkal ve zımba (makineli olanlardan)
Önerisi olan var mı? Nasıl sağlam olur. Sağlı sollu altlı üstlü birbiriyle birleştirmem istiyorum kolileri?
Mesaj tarihi:
karton koli yerine plastik koli kullan derim. istediğin şeyle tutturursun hem. daha dayanıklı olur, o karton koliden çıkan sürtünme sesi (mnskm içim gene gitti) çıkmaz hem.
Mesaj tarihi:
tahta limon kasaları da iyi olabilir aslında
ya da kolileri sunta zemine çakarak da hareket edebilirsin, komple bi zeminde olur hem böylece, bahçede olcaksa direkt yerden teması da kesersin
Mesaj tarihi:
Uğraştığına değmez. Kedi bu abi, uğraşırsın yaparsın, gider arta kalan koli bantlarıyla falan oynar, tenezzül etmez senin yaptığın şeye. Bi tane koli koy önüne 1 hafta oynar parçalayana kadar. Sonra yenisini koyarsın. Daha mutlu olur bence :D
Mesaj tarihi:
bence uğraş ya, güzel olur gibi. ama çok yüksek yapmanı tavsiye etmem, karton koli abartı sağlam bi koli değilse yamulur/yıkılır fazla yüksek olursa. atlayıp zıplıcak çünkü hayvan
  • Yeni Oluştur...