Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Videoseyredin.com

Sequo

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
di said:

orc_lord said:

Site direkt hükümet karşıtı videolar ile açıldı, bence bulalım içerden birilerini :P

degil seqo kimse haketmiyo abi bunu mevcut hukumetle. uyuz olup da yapmayi dusunen varsa yapmasin =)

Aynen ben takılmak amacıyla yazdım, öyle bi niyetim yok tabii ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sizde yüklü olması önemli değil de, şu aşamada göze batmayacaksın lakin hit yükseldikce başınız ağrıyacağı kesin. Zira dizimag da kendi host etmiyordu ama sahibi sanırım halen içerde. İleriye dönük olarak soruyorum, 1 milyona vurdun diyelim tünelin sonunun karanlık olma ihtimali yüksek gibi sanki. Garge daha iyi bilir de host eden suçluysa sende yayarak suça iştirak ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

dizimag'in kapanma sebebi gelen teliflere rağmen "bize bir şey olmaz" kafasında kaldırmamalarıydı. yani, hiçbir şirket (digitürk hariç) bu tip olaylarda hemen gelip polisle ev basmıyor. ben de yaptığım için biliyorum. mail atarlar. kaldırırsın, kaldırdım dersin. biter.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Iceriyi yukleyenin hesabini da silmen gerekli, yoksa cozulmez o.

Yok telifi gönderen firma ile görüşüyoruz telefon ile onay veriyorlar tamamdır problem kalmamıştır diye.

Kanal d nin içeriği ile mesela digiguardians ilgileniyor onlar iletişim kuruyor.

ama mesela kurtlar vadisine karışamıyorlar çünkü pana yapim paylaşmamıza izin veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Sizin acinizdan cozulmez, ayni kisiler ayni seyleri yuklemeye devam eder.

izliyoruz onları komple hesabıda kapatabiliriz yada onaya tabii tutabiliriz eklediklerini. vs.

artık bu konularda dava açılmıyor direk google'a dmca başvurusu yapip listelenmesini engelliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

çok büyürse diziler falan iptal oluyor ya. eski kayıtlar silinir bir daha da girilmez tanıtım amaçlı hit çekmesi için yapiliyor ilk etapta onlar herşey aşama aşama.

benim asıl hedefim müzik dinle kelimesi. o kelimede ilk sayfaya oturursam dizi mizi şeytan görsün yüzünü ondan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha pek bişey harcamadım toplasan 1000€ dur onunda 350€ su sunucu parası zaten. Geri kalanlar tanıtım yazıları backlink vs

Ha 2-3 eleman tuttum video eklemeleri için 4000 tl deonlara gitti.

Tamamen kendi bilgim başka bişey değil bide inat ettim o kadar. Başından olmaz etmez diyorlardı bir cevap olsun istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha backlink :) hepsi organik hitler yaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvv
600euro az buz bir backlik fiyatı değil yani dediğin gibiyse :D

Ayrıca cloudflare free kullanmakta ilginç miş hahaha

hepsini geçmtim leaseweb de 350euroluk server ihtiyacın yok ki bu proje için neden niçin derler adama hahaah :) para israfı başka bişi değil... Bilinçsizlik üst safalarda kendim bişiler yapabiliyorum diye geçinen adam.

2-3 amele tuttum diyor ama 2-3 kişi video koymak için 4000 tl etmez asgari ücret yarısına okadar çok adam varki evden gün boyun hit kasabilecek video upload edebilecek :D

Yani yine bişiler kanıtlamak için zıçmışsın

Ha biri dediyse sana aylık 1m hiti geçemezsin diye sen haklısın tabi kazanmışsın :D
AMa anlık 1000 kişi deme anlık 1000 kişi video izlemek nedemek sen farkındamısın ? o 350euroda yetmez berbat hizmet kalitesinde n1 olursun haha :)

hadi üzmeyelim adamı neyse artik Kendi çabasınca bişiler yapmaya çalışmış. ama 2500TL Banner koyma hayalleri offfff bittim asfkljasklf
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

hahahaha backlink :) hepsi organik hitler yaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvv
600euro az buz bir backlik fiyatı değil yani dediğin gibiyse :D

Ayrıca cloudflare free kullanmakta ilginç miş hahaha

hepsini geçmtim leaseweb de 350euroluk server ihtiyacın yok ki bu proje için neden niçin derler adama hahaah :) para israfı başka bişi değil... Bilinçsizlik üst safalarda kendim bişiler yapabiliyorum diye geçinen adam.

2-3 amele tuttum diyor ama 2-3 kişi video koymak için 4000 tl etmez asgari ücret yarısına okadar çok adam varki evden gün boyun hit kasabilecek video upload edebilecek :D

Yani yine bişiler kanıtlamak için zıçmışsın

Ha biri dediyse sana aylık 1m hiti geçemezsin diye sen haklısın tabi kazanmışsın :D
AMa anlık 1000 kişi deme anlık 1000 kişi video izlemek nedemek sen farkındamısın ? o 350euroda yetmez berbat hizmet kalitesinde n1 olursun haha :)

hadi üzmeyelim adamı neyse artik Kendi çabasınca bişiler yapmaya çalışmış. ama 2500TL Banner koyma hayalleri offfff bittim asfkljasklf

cloudflare bedava değil bu arada. videoları kendim host etmediğimi söyledim ama sende okumak ne ara dailymotion yada youtube dan konuluyor videolar.

doğru diyorsun youtube da aynı anda 2000 kişi videoilzyemiyor cahil kardeşim.

ayrıca sen 10 tl ye adam çalıştırabilirsin ama benim prensiblerime ters fakir kardeşim.

Seni yine aptal gibi ciddiye alıp cevap verdim senin hiç bir zaman yapamayacaklarını ben 2 ayda yaparım üstünede viskimi yudumlarım.

Hadi selametle kal.
Sosyal ağlarda paylaş

Gitmiş yine 2 maddeye takılmış :)

Ozaman eklemiştim oraya seçenekler;

neden 350 Euro harcadın Makinaya ?

Backlinkler nolcak ? 700Euro ?

ABOOOOO wordpress temasına verdinmi para video maxti galiba ?

Dailymotion mu hahaa madem dailymotion ozaman niye elemanlara para veriosun zaten kendileri para kazanıyorlar lol

Hah dailymotion sa başlayalim şikayetlere Hadi eyw... ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Başlayabilirsin şikayetlere dilediğin ezikliği yapabilirsin :) Sen ortalarda çabuk vpn yoh mu çabık vpn alan diye ağlarken biz bir kaç milyon hitli siteler yönetiyorduk hala da öyle.

Sanıyor musun benim tek sitem bu :) Sen vpn satarak kazandığın 10 tl nin keyfini süreken ben ferrarinin kontağını çevirmeye devam edeceğim.

Öpüyorum seni. Şimdi öte kaykıl ezikliğini başka yerlerde gider.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kinaye ne mecazdan nede senadan hiç bişiden anlamıyorsun direkt saldırılara geçiyorsun halen sorularıma cevap vermiyorsun...
Videoların Öyle sitelerde olmasının; nekadar kolay şikayete açık, videonun kaldırılmasının nekadar kolay olduğunun göstergesi olduğunu anlatmaya çalıştım ama nerde kafa...

Sanki ben seni yok edeceğim dedimde ağladın hemen anlamadım :)
Ayrıca ben.... neyse ya bişi demiyorum

Hayattan banlantırma kendini hadi git viskini iç.
bu cahilliğini napacaz bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

öff editör gerçekten git farklı yerlerde eziklik sorununu çöz.

videolar telif içeriyorsa ilgili makam şikayet ediyorsa kaldırılsın zaten.

öff allahım

şu liseli tarzı yazım stilim falan gerçekten mide bulandırıyor.

hadi güzelim, hadi tatlı kardeşim kenara kaykıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...