Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 tam rus isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben de tam rus işi değil mi zaten diyecektim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Bi bilgisayarda gördüm, hangi browser ı kurarsan kur internet explorer açıyor. adw cleaner falan kurdurmuyordu. Açılış safyasını değiştirip girdiğin sayfaları da kafasına göre değiştiriyordu. öyle bişey heralde. Baya bi uğraşmıştım temizlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 lord_gorthaur said: google arabasını gecen hafta gördüydüm. hayırlısı ama yandex aldı götürdü piyasayı Aynen bende köprünün orada gördüm. Geçte olsa gelebildi, rekabet iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 anamız bacımız yoktur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 bide eskidende yokmuydu zaten bu? ben cok iyi hatirliyorum yabanci arkadaslara haritadan bole istanbul gezdirdigimi 2013 de, yandex diildi hani cunki yandex kullanmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 eskiden fotoğraflar vardı street view yoktu diye biliyorum. yani istanbulun üstüne zoomlayınca mavi noktalar beliriyodu eklenmiş foto varsa ona bakabiliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 hatta o fotolar arasında geçiş efekti çok iyiydi, poor country's street view'du direk. ama street view yeni değil ya bi süredir vardı üç beş yerde. bizim orayı yeni gördüm ama. arabayı park ederken kafayı çıkarmış bir adam var, bana benziyor. ama ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar