paramecium Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Selam, Şu karakterlerin birkaç videosunu yollamışlardı. İzleme gafletinde bulundum. Eşşeğe binmeye karar verdim, bunlar otomobile bindiği sürece... Edit: Tövbe dedim o halde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 alamanci mi bunlar derken plakayi gordum, alamancilar yine deliver ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 video silinsin, konu kapansın... daha önce koyuldu. daha çok hit vermeyin adamın youtube kanalına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 paramecium said: Selam, Şu karakterlerin birkaç videosunu yollamışlardı. İzleme gafletinde bulundum. Eşşeğe binmeye karar verdim, bunlar otomobile bindiği sürece... Saygılar. linkleri silelim, konuyu kitleyelim. pati'den organic referrallı link çekmeyelim, dadanırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Selam, Lanet o kadar kötü demek ki! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar