paramecium Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Selam, Şu karakterlerin birkaç videosunu yollamışlardı. İzleme gafletinde bulundum. Eşşeğe binmeye karar verdim, bunlar otomobile bindiği sürece... Edit: Tövbe dedim o halde :P Saygılar.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 alamanci mi bunlar derken plakayi gordum, alamancilar yine deliver ettiler
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 video silinsin, konu kapansın... daha önce koyuldu. daha çok hit vermeyin adamın youtube kanalına
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 paramecium said: Selam, Şu karakterlerin birkaç videosunu yollamışlardı. İzleme gafletinde bulundum. Eşşeğe binmeye karar verdim, bunlar otomobile bindiği sürece... Saygılar. linkleri silelim, konuyu kitleyelim. pati'den organic referrallı link çekmeyelim, dadanırlar...
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Selam, Lanet o kadar kötü demek ki! Saygılar.
Öne çıkan mesajlar