ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ad Hominem, buram buram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ad Hominem, buram buram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben senın yerınde olsam bilmedigim hiçbir konu hakkında tartışmaya calısmazdım acıkcası. Mor ve Otesi'nin benım gozumdede bir degeri yok benım anlatmaya calıstıgım hadiseyi bi anlayabilseydin zaten sorun kalmayacaktı. 80'lerdeki hard n heavy, glam/hair metal thrash metal power metal gibi ortaya cıkan akımların alternatif rockla ufaktan yakından alakası olmadıgını sana soylemek birşey kazandırmaz anlamıyosun cunku nası olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 "Duvarlara anlatsam daha iyi, algı bozukluğu var sende, hede hödö bla bla" diye ağlayana kadar, kendin derdini anlatamıyor olabilir misin peki? Nitekim ben bu forumda başka kimseyle iletişim kurarken bir sorun yaşamıyorum. Neyse daha fazla uğraşamayacağım senle, atıp tutup eğlen biraz daha istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 boşa konusmaktan ve kendını kasmaktan baska bırsey yapmadınkı zaten :) hayır uzuldugum nokta birşeyler biliyoki konusuyo sanmıstım neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Heh bu kadar seveni ve bu kadar nefret edeni olan kaç tane grup tanıyorsunuz :D Boşverin işte ya. Yaptıkları müzik belki çok orjinal değil,bir yenilikte katmıyor olabilirler ama Türkiye'de gerçekten kaliteli müzik yapan nadir gruplardan biridir. Amerika turnesi,Avrupa turnesi vs. sanırım bunların kanıtı.Şahsen ben öyle ahım şahım bir hayranı olmasam da severek dinliyorum rastgeldiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yaptiklari muzigi cok sevsem mumkun oldugunca konserlerine gitsemde halen politik duruslarini anlayamadigim... kapitalizme karsiyiz deyip rock'n coke'a cikmayiz diyip fantayla turne yapan ve mtv icin konser veren bi grup kendileri. cok guzel sarkilari vardir herkese tavsiye ederim lise(1998)'den beri favori turk rock grubum. -yalniz sarki -beyaz -past -23 -gece -hayat favorilerim. cok gereksiz konusmadan once sozlerini bi dinlemek lazim kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Evet oldukça iyi söz yazıyorlar. Birşeye sadece popüler diye,hiç düşünmeden bok atmayın [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:51 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 güzel müzik yapıyorlar lakin ilk albümleri son yaptıkları ambimlerinden daha güzel eskiden daha iyilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Keşke bütün Rock grupları 70-80lerdeki müziği aynen yapsa. Çok daha harikaydı ve kaliteliydi. Bir ruhu vardı ve mesajlar verirdi, bu günkü gibi ayaklarda değildi.. Mor ve Ötesi için Neo-Klasik Rock grubu diyebiliriz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Yeni albüm çıkarmışlar, güzel de yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar