yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Kasiklari ben aldim, koleksiyonumdalar. Haber vermedim kusura bakma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Auril said: şöyle bişey kaybetmişin evde düşün işte http://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11003/0/157990_o32e5.jpg Ben de geçen komodo ejderimi kaybettim, bir haftadır falan bulamıyorum. http://images.autoworldnews.com/data/images/full/7233/komodo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Drall said: evde muhtelif şeyler kayboluyo. ev de baya küçük, nasıl oluyo anlamıyorum. önce çay kaşıklarım kayboldu. sonra iphone 5 kablosu kayboldu bi tane, şimdi de flash diskimi bulamıyorum hiçbir yerde. hatta birbuçuk yıl kadar bi hafıza kartım kayıptı, sonra saçma bi montumun cebinden çıktı o. okumamı tavsiye ettiğiniz dua, büyü vb bişey ya da totem falan var mı bulmak için kayıpları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Abi totem in tipi Mustafa Satıcı nın çizdiği adamlara benzemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 geçen sene koca kompresörü kaybettim ben de. defalarca da aradım, bu sene başka bir şey ararken karşıma çıktı alakasız bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 arkadaştan aldığım fotoğraf makinesinin sd kartını kaybettim. 4 kişi 2 gün, 2şer saat falan aradık, çöpü aramaktan tut, çamaşarı makinasını kaldırıp arkasına bakmaya kadar (ki kaybolduğu yer salondaki sehpa). yok, bildiğin yok oldu. su içmeye gittim, döndüğümde yok, halen de yok, görüp tanıyan olursa şey etsin. hayır kart 3 kuruş da, çekimleri tekrardan yapmak zorunda kaldım, duvarlara vuracaktım kafamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 dasaaa said: onemli olan metanin kaybolmasi degil, onemli olan insanin ozunun kaybolmasi. meta telafi edilir de oz kayip olarak kalacaktir. (tu) en güzel zula, insanın kendi özünde patlattığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar