Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 3. Grup Maçı | Galatasray - Benfica | @21.10.2015 21.45 - TivibuSpor

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Açıkcası Benficanın zaten Gaitan dışında yetenekli bi oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Bizim takımda Yasin Sneijder Podolski ilerde daha yetenekli ve Hakan defansta Maldini gibi oynuyor. Selçukta haklısın çok iyi oynamaya başladı.

Genede Astanaya deplasmanda oynayış şeklimizi gördükten sonra deplasmanda işimiz zor diyorum çünkü Benfica sistem takımı bariz. Beklerini defans arkasına sokup penaltı noktasına çıkardıkları toplarla gol arayan, ayrıca çok iyi kontraya çıkan bir takım. Adamlar bişeyleri çalışmışlar ve iyi beceriyorlar.

Bizim takımda bu eksik. Belli bir sistemimiz yok. Dün çok iyi oynadık ve organize bir şekilde atak/defans yaptık. Kendi evimizde. Deplasmanda nasıl olur? Bilemiyorum. Zaten Benficayı dışarda yenersek ve eşşek değilsek gruptan 10 toplar, çıkarız gibi. Atletico hem bizi hem Benficayı tokatlar diye düşündüm tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Favori değiliz tabii ki ama Benfica'nın nesi sistem takımı ya? Dün gördükten sonra adamları Atletico'ya ağır küfrettim içeride bunlara yenildiler diye. Kapanmaya çalışıyorlar beceremiyorlar 10 tane pozisyon verdiler nerdeyse, atak oynuyorlar ceza sahasına girme anlayışları sıfıra inme 6 pasa el bombası atma üstüne. Şut deniyorlar dağlara taşlara, Dengeoğlu saçma bir kadroyla çıkmazsa en azından yenilmeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Favori değiliz tabii ki ama Benfica'nın nesi sistem takımı ya? Dün gördükten sonra adamları Atletico'ya ağır küfrettim içeride bunlara yenildiler diye. Kapanmaya çalışıyorlar beceremiyorlar 10 tane pozisyon verdiler nerdeyse, atak oynuyorlar ceza sahasına girme anlayışları sıfıra inme 6 pasa el bombası atma üstüne. Şut deniyorlar dağlara taşlara, Dengeoğlu saçma bir kadroyla çıkmazsa en azından yenilmeyiz.

Şu tanımının her satırı bir yandan da tam olarak Astana karşısındaki GS'ye uyuyor yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bir takım bir maç kötü oynadığı için bu kadar yerde yere vurulmamalı. Bnede aynı hatayı yaptım Astana maçından sonra ve Benfica karşısında baya baya şaşırdım. Benficanın olayı zaten sistem takımı olmaları. Çokta iyi kontraya çıkmaları. Bizim maçta biz takım olarak çok iyi oynadık ve daha yetenekli oyuncularımız olunca adamları tokatladık. Yani bizim sistemimizde onlarınkiyle aynı seviyeye çıktı ve özel yeteneklerimiz üstün geldi. Mesela Chedjounun asisti. O ne saçma bi pastı öyle. Yada Umutun kaleye 1 metreden kaçırdığı gol. O golü atamamak özel yetenek ister gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...