Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 kinjo senle cs oynadık mı hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ashes2ashesta bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 derail etmeyin beyler ahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 yok oynamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ok ev arkadaşı olmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Aras Aras Aras Aras Aras Kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 asdasda konular karışmış neyse deadwoll said: Dinozorların büyük olmasında hava sıcaklığı, kıta büyüklükleri, oksijen zenginliği vs. gibi farklı etkenler de var. bu konuda duyduğum bir şey var ama ne kadar doğru bilmiyorum, elemanlar oksijen seviyesini arttırıp böcek işine giriyorlar, böcekler el kadar oluyor falan. yani oksijen seviyesi ile büyüklük konusunda doğru orantı var diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hmm. oksijen mantıklı. çünkü oksijen teorisi yıllarca götünden donu eksik etmeyen ben ile amazonun veya brezilyanın ormanlarının(bildiğim başka vahşi orman yok) derinliklerinde donsuz yaşayan adamlar arasında yapılan penis boyutu karşılaştırmasını da açıklıyor aynı zamanda. ördekleri bilemedim. insan üzülmeden edemiyor. BOYUM KADAR OLAYDI. HATTA BEN KENDİM DİREKT PENİS OLAYDIM. gerçi o zaman da s.k kafalı oluyorum, teknik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 b*nzaiyi bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ergenlikte kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ördek dediğin yenir kaz olsa ciğerini sökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sonra pişirir yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Llama said: uyuşturucu kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 konuya bi sekilde katkı saglamak amaciyla ben de su soruyu sormak istiyorum ağaçları kesip kereste olarak kullanıyoruz ve doganın ebesiyle cima ediyoruz cogu yerde peki neden kereste agacı diye bi tur yok çamlari gurgenleri kesecegimize onlari keserdik mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 o çamlar gürgenler kereste ağacı işte ormanların sağlığını korumak adına işaretlenen yaşlı ya da seyreltme amacıyla kesilenler kereste oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar