NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 PS3 sattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 o tip bi laptop almayi dusunuyorum la buradan, iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 laptop - ps3 - dac - hoparlor - headphone - bluray sistemi satıldı beyler. 2.pc de buyuk ihtimalle başka bir vatansız kürde gidecek. 1. pc için 2 alıcı gözüküyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Fistan said: 87 şahin var 1. pc ile takasa girer misin silivride arsa varsa düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 aslında hakkat 1. pc iyiymiş, kaça bırakıyin belki komple alırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 1700x4 taksit olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 2. Sisteme bir şey söyle de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Headphone ne kadardan gitti? Loto oynamaya başlıyorum bugün. İnsanoğlu doyumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 fistan 1.pc nin satışını baltalamaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Esh said: sana ne lazım yok abi şu ara. hani harcayacak çok param olsa 1. pc yi alırdım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Fileli sandalyeyi hurdacıya vermek olsun, çöpe atmak olsun vb bişeye girecek olursan ona da bi dürüm çalışır ufak bişeyse. Hatta dvdromla birlikte hayri ustada adana kebap+ayran olur. Ama tabi bilgisayar alana falan versen daha hakkaniyetli olur. Benimki maksat çöpe gitmesin, israf olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 sandalye ikea sandalyesi gibi demonte olsa yolla yozgat'a dicem de olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yok aga çıkmadı 1.pc için param çıkışmadı komple alacaktım :( 4,5k olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Peregrin said: sandalye ikea sandalyesi gibi demonte olsa yolla yozgat'a dicem de olmaz herhalde. yok ya oyle değil. çin ama kaliteli çin. otele gonderirim heralde ya. 1. pc yi alacak olana masasıyla falan veririm aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 sayfaları gezdim dt880 kaça göremedim. bunun da kafa bandı atmıklı jöleli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ilgilendiklerim satılmış tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Olm alsaniza ilk pc yi lan. Monitorsuz klavyesiz ses kartsiz hddsiz de veririm, onlarin alicisi var kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ilk pc yi alan tanrinin elcisi olur olm, onu da en fazla noyan alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 kaç para 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=SjxghLRXmsk&t=53s?feature=oembed" width="459"> edit:saniye 53 için link yaptım ama yemedi forum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 1.nin talibi çok ta parası çıkışmadı yavrucakların. Nedir fiyatı arkadaşa linkleyim buradan satılmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Dworgian said: zengin adamın 2. el satışına bile yetemiyoruz halimize bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Dragonfire said: 1.nin talibi çok ta parası çıkışmadı yavrucakların. Nedir fiyatı arkadaşa linkleyim buradan satılmazsa. Sadece kasa olarak 4.5 eder de ses karti hdd ler monitor ve klavye haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bacanak bana macar kızı ayarlamadın bari kardeş edin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ayarlicaz olm bi gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar