i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 vanille nerdesin yawwww :([signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok be ne a$ki hem ben adam diiliiiiim[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya nesin?*! merakla bekler*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hanimim ben[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hmm.. *!undomiel'e karşı hata yapmadım inş. diye düşünür*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 *Xharloan böle dewam ederse nazik bi beyefendi olabilir diye du$unur*[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hatun çıktı iimi ehehehh:D pardon bendensin yane:) sekerim ahahah[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 *!böyle devam eder* *!en doğal haliyle davranır* zaten kibarız alala KIZDIRMAYIN adamı haa. :) edik.smile[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim [Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Ocak 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehheh kızarsa kibarlıktan çıkcakkkkk :) iş b.ka sarcak ehehehehhe:D[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok yaw kızsamda öyle kükreyemem.(bayanlara karşı)yoksa affetmem gerçi ama olsun. kibar erkek her zaman kibardır bu kadar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehuehuehe i_died_for_you tmm bulduk kibar adami kacirmayalim =)[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 vay be çok etkilendim şimdi işte bayılırım böle erkeklere yanındaki bayana her saman dişi oldunu hissettirmek çok önemli çok var öle kazma sen kerışma lan hötttttt die lafa dalan tipler :D[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 *!ben neymişim be diye düşünür* *!yok canım dalga geçiolar olurmu öle şey*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 walla ya saolsunlar aa bi dk i_died_for_you sen sahiplisin Xharloan benim =)[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şimdi ben bi kaç bişi daha dicem de hakan neder die korkuorm eeee karsıdakinide düşünmeli insan ama söle diim dooru diom yawwwwww severim senin gibileri:)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 i_died_for_you sahipli olduğu belli nickinden zaten :) neyse bende hayata çok karamsar bakıyordum saolun kızlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ewt öle senin tabiki sana laf yok eheheheh ben mayhem e deli gibi aşıım :)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 don't worry be happy =oP[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 *!undomiel'in bir önceki imzasını hatırlar ve madder'in yakın dostlarından biri olduğunu duyunca sevinir msn'e bakar ;)* Allaah mayhem'mi? o beni hiç sevmez yandık :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hehheheh and i wonder if you every wonder the same and i still wonderrrrrrrrrrrr dım dım dım dımmmmmmm :)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Xharloan, 21 Ocak 2005 19:20 tarihinde demiş ki: *!undomiel'in bir önceki imzasını hatırlar ve madder'in yakın dostlarından biri olduğunu duyunca sevinir msn'e bakar ;)* Allaah mayhem'mi? o beni hiç sevmez yandık :) madder online diil onun yerine ek$isozlukte post kasiom ben =)[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come.. We're so anxious to be together..together in Death.. Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 *!hayal kırıklığı 1: madder online değilmiş pff* yok yok benim hiç bi işim düzgün gitmes zaten atacam kendimi camdan aşşa kibar bi çocuk daha azalacak dünyadan :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Aman hocam karamsar olma git gez toz açıl biraz. Bu arada -hitler- başlığı açtı kızla tanışmak için o kadar öğüt verdik yok piyasada haber alan varmı elemandan?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Endoret adam taktiği aldı gelirmi bi daha hep böle bizim patiler taktiği alan kaçıyor bi biz kaçamadık kaldık burada.*! hemen ek$isözlüğe üye olur*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim [Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Ocak 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 burdayım saolun arkadaslan o kadar çok şey yazdınızkı yazmaya zmn olmuyo hatta okumaya anca yetişiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar