Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cafede tanışmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok be ne a$ki hem ben adam diiliiiiim[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come..
We're so anxious to be together..together in Death..
Won't you die tonight for Love?
Mesaj tarihi:
hmm..
*!undomiel'e karşı hata yapmadım inş. diye düşünür*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
*Xharloan böle dewam ederse nazik bi beyefendi olabilir diye du$unur*[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come..
Mesaj tarihi:
*!böyle devam eder*
*!en doğal haliyle davranır*

zaten kibarız alala KIZDIRMAYIN adamı haa. :)
edik.smile
[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

[Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Ocak 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok yaw kızsamda öyle kükreyemem.(bayanlara karşı)yoksa affetmem gerçi ama olsun.

kibar erkek her zaman kibardır bu kadar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
ehuehuehe i_died_for_you tmm bulduk kibar adami kacirmayalim =)[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come..
Mesaj tarihi:
vay be çok etkilendim şimdi işte bayılırım böle erkeklere yanındaki bayana her saman dişi oldunu hissettirmek çok önemli

çok var öle kazma sen kerışma lan hötttttt die lafa dalan tipler

:D[signature][hline]where are you to night?
Mesaj tarihi:
*!ben neymişim be diye düşünür*
*!yok canım dalga geçiolar olurmu öle şey*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
walla ya saolsunlar
aa bi dk
i_died_for_you sen sahiplisin
Xharloan benim =)[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come..
Mesaj tarihi:
i_died_for_you sahipli olduğu belli nickinden zaten :)
neyse bende hayata çok karamsar bakıyordum saolun kızlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
don't worry be happy =oP[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come..
Mesaj tarihi:
*!undomiel'in bir önceki imzasını hatırlar ve madder'in yakın dostlarından biri olduğunu duyunca sevinir msn'e bakar ;)*

Allaah mayhem'mi? o beni hiç sevmez yandık :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 21 Ocak 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
*!undomiel'in bir önceki imzasını hatırlar ve madder'in yakın dostlarından biri olduğunu duyunca sevinir msn'e bakar ;)*

Allaah mayhem'mi? o beni hiç sevmez yandık :)

madder online diil onun yerine ek$isozlukte post kasiom ben =)[signature][hline]We've waited so long..for this moment to come..
Mesaj tarihi:
*!hayal kırıklığı 1: madder online değilmiş pff*
yok yok benim hiç bi işim düzgün gitmes zaten atacam kendimi camdan aşşa kibar bi çocuk daha azalacak dünyadan :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
Aman hocam karamsar olma git gez toz açıl biraz.
Bu arada -hitler- başlığı açtı kızla tanışmak için o kadar öğüt verdik yok piyasada haber alan varmı elemandan?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Endoret adam taktiği aldı gelirmi bi daha hep böle bizim patiler taktiği alan kaçıyor bi biz kaçamadık kaldık burada.*!
hemen ek$isözlüğe üye olur*[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

[Bu mesaj Xharloan tarafından 21 Ocak 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...