undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben diorum ki tanis yani git sole niye cekiniosun sonradan yapmadim die pisman olma. mave bu arada ben tanissin dedim baska bisi demedim[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 burada bir ERKEK yetiştiriyoruz , karışma sen eLiniN hamuruyLa :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 18 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bana mı diyonuz lam? Höyt![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 seninde mi eLin hamurLu :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mave, 18 Ocak 2005 19:17 tarihinde demiş ki: burada bir ERKEK yetiştiriyoruz , karışma sen eLiniN hamuruyLa :) aaaa deli mi ne?[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 benimle evlenirmisin de[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu taktik her zaman ise yaramıstır.Masasına gidersin; Selam Ben Burak...Senin Adın Ne? Selin.... YETER BU KADAR NE ZAMAN BULUSUYORUZ?[signature][hline]S.Wraith [Bu mesaj stormeagle tarafından 18 Ocak 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: undomiel, 18 Ocak 2005 19:23 tarihinde demiş ki: said: Mave, 18 Ocak 2005 19:17 tarihinde demiş ki: burada bir ERKEK yetiştiriyoruz , karışma sen eLiniN hamuruyLa :) aaaa deli mi ne? gördüğün gibi hitLeR , kadınLar ne kadar korkarsa o kadar fazLa " aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa " kuLLanmaya başLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 18 Ocak 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eheh hepsini okudum topic cok zevkli olmus. Bence herkesin dediği gibi tanısabilirmiyiz diyerekten olaya girmen gerekir. Ama sana söyleyim olumuz yanıt alman yuksek. Çünkü aynı olay okulda başıma gelmişti benim geçen sene. Kız benden 1.5-2 yaş kucuktu. Uzunu sure kesişme fln çok (uzun sure malesef :( senle aynı hatayı yaptım en buyuk hatam buydu )sonunda dayanamadım bir gun olul cıkısında yanına gittim. ilk gittiğimde zamanım yok demişti yurda gitmem gerek dedi. Hadi işi var fln dedim sonra bir daha giderim dedim. 2. cide ise direk olmaz tanışamayız dedi. Kısacası benim çıkardığım sonuçlar şu: İlk olarak içinde patlamasın git mutlaka konuş çünkü ben olumsuz yanıt almama ramen rahatladım kafamda bir şey kalmadı. ikinci olarak mümkünse bir olay vesilesi ile tanışmaya çalış böyle bir ortam yoksa mecbur benim gibi selam tanışabilirmiyiz olayına girmen gerekecek. Son olarak her zaman olumsuz cevap alabileceğin ihtimalini unutma. Umarım başarırsın[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 18 Ocak 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahuahuahau[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mave, 18 Ocak 2005 19:32 tarihinde demiş ki: said: undomiel, 18 Ocak 2005 19:23 tarihinde demiş ki: said: Mave, 18 Ocak 2005 19:17 tarihinde demiş ki: burada bir ERKEK yetiştiriyoruz , karışma sen eLiniN hamuruyLa :) aaaa deli mi ne? gördüğün gibi hitLeR , kadınLar ne kadar korkarsa o kadar fazLa " aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa " kuLLanmaya başLar :) hiçte korkudan falan diil korkulcak ne var annamadim zaten.bence bosa kasma senin lafina bakarsa bence tum omrunu tek basina gecirir arkadas.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 niye ben ömrümün hiç bir baharında yanLız kaLmadım o zaman ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 insan sozleriyle kendini farkli gosterebilir ama belki sen davranis konusunda boyle diilsindir?? o yuzden olabilir. yada bana ne ya.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eheh tepişmeyin burda elemana kafede tanışma yöntemleri üretelim. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sen benim dediğimi yab. Kesinlikle söze başlarken küçük Emrah usulü -Tanışabilir miyiz? deme! :D Kaşlarını da kaldırma :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Git yanına Merhaba de önce sonra sürekli seni burda görüyorum tanışabilirmiyiz de.Eyer isteği varsa evet der daha sonrada otur yanına gerisin getir işte.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 18 Ocak 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oturabilimiyim de evt derse gönlü vardır hayır derse o zman siz benim masama gelin de gine hayır derse o zman başak bir yerde konuşalım de gine hayır derse miroğlu bakışı yap ayrıl[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dungeon hocam kızma ama arkadaş olabilirmiyizi biz orta okulda diyorduk lisede ise benimler çıkarmısın muhabbeti yani eskide kaldı ve bence büyük ihtimalle yaramaz onlar. Olaya dönersek bence kız garsonla yada başkasıyla konuşurken bir şekilde lafına atlaman lazim. Ama artislik taslayarak değil. Sizin seçtiğinizde güzel ama şu yemek çeşidinide mutlaka denemelisiniz şekinde yada şu içeğide denemelisinz gibi.Gerisinide getirmek lazim tabiki. Anca bu gibi şeylerle tanışılabilir bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 frogiver lol! endoret in dedigi en mantıklısı gibi ilk karşılaşmas ise normal olarak "tanışabilirmiyiz" ile bir kaç defa görülmüşse "sürekli burada görüyorum" ile girmek en mantıklısı endoret peki reddedilme olayında n'apcaz otobüsten inmeyi, cafeye bir daha gelmemeyi düşünen ark.lar var(yapanlar da var) bi de sen o ilk seferden sonra sıkıntı cekiomusun hic diger seferlerde fln[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tamam hitLer aLdı zaten gazı koştu kızın yanına , bırakın artık ok yaydan çıktı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Abi ben okuldaki kızdan cok soğumustum. Sadece tanısmak istedim yemicektik ki kızı. Eğer ki tanışsaydık belki kafa yapısı uymayacaktı ikinci defa gitmeycektim konuşmaya yanına. ama direk tanışmayı reddetti. Bende iğrenmedim değil doğrusu. Bu yuzden red olayını kendi içimde kolay atlattım. Hatta 2-3 gun boyle tanımadığın birisine neden tanışmaya gidiyorsun malakmısın sen diye kendi kendime sordum. O yuzden tanışma bahanesi şart derim ben. Merhabayla fln olacak iş değil.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hitler coktan gitti de biz varız hala burda yardıma muhtac[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 İtinayLa kız tavLatıLır...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya erkek nasıl tavlanır? Ehuhhheheh![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar