BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya ne kasıyosun git konuş anca reddilirsin zaten redederse senden hoşlanmıyordu içini yemezsen oda insan sonuçta sende ( süpheliyim ama sen konusunda değil kızlar konusunda :D )[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya beyler ama reddeteceğini sanmıyorum ya bende ztn soylememe gibi yok reddeder gibi bir korku yok ama o zmn da gidip konusmak aklıma gelmedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: hitler-, 18 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: Mave, 18 Ocak 2005 19:01 tarihinde demiş ki: geçmiş oLsun , üstüne bir bardak su iç tanışma işini iLk göz göze geLdiğin an yapacaktın , artık gidersen ayağına seni maymun eder hadi yaaaa harbimi ee napcam ben ? yapıLacak iş basit ama sen yapabiLirmisin biLemem kızı ayağına getirteceksin :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mave, 18 Ocak 2005 19:04 tarihinde demiş ki: said: hitler-, 18 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: said: Mave, 18 Ocak 2005 19:01 tarihinde demiş ki: geçmiş oLsun , üstüne bir bardak su iç tanışma işini iLk göz göze geLdiğin an yapacaktın , artık gidersen ayağına seni maymun eder hadi yaaaa harbimi ee napcam ben ? yapıLacak iş basit ama sen yapabiLirmisin biLemem kızı ayağına getirteceksin :) oha abii kız hiç gelirmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sen ne şeker bişisin bi tadımlık alabilirmiyim de :P[signature][hline] [ img ]http://forum.paticik.com/images/view/privmsg.gif[ /img ] Konusalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 girdiği ilgilendiği sitelere bakcaksın ona göstere göstere onun ilgilendiği şeylerle ilgilenceksin :-)[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çılgın atalim mi de.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 @hitLer ; niye geLmesin kızın ayakLarı yok mu ? topaL mı yoksa ? kız hiç geLir mi diyeceğine ben nasıL getireyim abi kızı ayağıma de anLarım :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: rockncoke, 18 Ocak 2005 19:06 tarihinde demiş ki: girdiği ilgilendiği sitelere bakcaksın ona göstere göstere onun ilgilendiği şeylerle ilgilenceksin :-) said: hitler-, 18 Ocak 2005 19:00 tarihinde demiş ki: yaaaa cafe dedıgım ınt. kafe degıllll Bi konu okunmadan pat diyede lafa dalınmazki[signature][hline] Bende Özledim Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 devam devam bir yerde ya gercekten güzel fikirler cıkıcak ya da garbage a gidecektopic tabi ben hala fikir bekliorum tek akla yatkını "oturabilirmiyim" seklinde olanı ki ben düsünmüorum onu da yapmayı[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi nasıl getirtilir söyle bakayım ? yok garsona para vereyim bu beyfendi gönderdi sizi masasına davet ediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 para degil yanlıs anlamayın yanı ıcecek falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 öyle olmaz garsona biraz para vericen kızın yanına gidecek ve su masadaki bey size öpücük yolladı simdi mi alırsınız paketliyelimmi dedirteceksin[signature][hline] Bende Özledim Bende [Bu mesaj eraygnr tarafından 18 Ocak 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Kız yalnız mı oluyor hep?[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: eraygnr, 18 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki: öyle olmaz garsona biraz para vericen kızın yanına gidece ve su masadaki bey size öpücük yolladı simdi alırsınız paketliyelimmi dedirteceksin heheheh ya beyler lutfen bıraz cıddı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: KireiMerodii, 18 Ocak 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Kız yalnız mı oluyor hep? evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yalnız olmayabilir iki ihtimali de düsünmek lazım[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 alla alla siz erkekler de bi alemsiniz nolcak yani duygularinizi soleseniz valla anlamiorum . soyle kardesim git sole insanlar mutlu olsun bole ne sacmalik ya iliskiler bile taktikle yuruyo artik ay ben aramiim o merak eder arar ay ben solemiim sonra skLr falan.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eğer hergün karşılaşmalar varsa bi göz alışıklığı-tanır gibi olur kız.. Yanına yaklaşırken bugün çok güzel olmuşsun de..soonra oturursun[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: hitler-, 18 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: abi nasıl getirtilir söyle bakayım ? yok garsona para vereyim bu beyfendi gönderdi sizi masasına davet ediyo :) Hiç düşündün mü peki o seni nasıL bu haLe sokmuş ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 su kisisel bölümüne KIZ / ERKEK seysi konulmasını mı bekliyordu bu bayanlar akın akın geldi :D[signature][hline] Bende Özledim Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: undomiel, 18 Ocak 2005 19:11 tarihinde demiş ki: alla alla siz erkekler de bi alemsiniz nolcak yani duygularinizi soleseniz valla anlamiorum . soyle kardesim git sole insanlar mutlu olsun bole ne sacmalik ya iliskiler bile taktikle yuruyo artik ay ben aramiim o merak eder arar ay ben solemiim sonra skLr falan. sen değiLmiydin biraz önce o taktikLerden birine kurban gittim diyen :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya arkadaslar ozellikle bayan olan arkadasım napmam gerekiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Eternal, 18 Ocak 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Gel tanış niye buraya topic açıyosun. Yarın gelicem ben yine cafeye. Görüşürüz canım... lol[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çok güzel o zaman. Gülümseyerek gideceksin yanına. Oturabilir miyim diye sormadan oturacaksın karşısına... -Tanışmak için ille de birin tanıştırması gerekmiyor. Uzun süredir sizi burada görüyorum. (gülümseyerek) Bir çay/kahve içelim daha önceden birbirini tanıyan iki arkadaş gibi. Ne içersiniz? Bunu söyledin mi olay biter işte :D Kız zaten hoşlanıyorsa senden hayır demez.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar