reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 ev kullanicilari icin ideal, mac ten pc ye ve tam tersi baglanti yapabilecegimiz, basit arayuzlu remote desktop ariyorum. teamviewer free kullaniyordum simdiye kadar ama ondada suyunu cikarmislar 15-20 dakikada bir kopuyor, limitli zamanda calisiyor. ucretlisi zaten ates pahasi. sizin kullandiginiz alternatifler var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 AMMY diye bir şey var, bir kaç müşterimiz onunla bağlanmamızı istiyor. sadece SAP için kullandığımda bri sıkıntı görmedim. ama detaylarını bilmiyorum nasıldır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Jump desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 AMMY kullanıyoruz biz, 3g ile bile kolay ve stabil. Üstelik ucretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Evet Ammyy bayaa iyi, tek dezavantajı VM'de yalnızca paralı versiyonu çalışıyor. Ya da direkt Windows'un kendi RDP'sini kullanabilirsin IP sabit ise. Değilse de kullanabilirsin. Beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 roketadam ammyy'nin VM'de sadece lisanslı editionının çalıştığına emin misin? Yok bence öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar