Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Burda bahsi geçmişti ama sanırım konusu açılmamış, bulamadım ya da. Silinebilir, kitlenebilir. Şu an 8. bölümdeyim, ilk sezonu bitmiş. Benim hoşuma gitti, Lost' un sadece aile draması olanı gibi düşünün. Her bölüm başka bilinmeyen bir şey çıkıyor, bir sonraki bölüme kafanızda 1203910 tane soruyla giriyorsunuz. Dediğim gibi aile draması olduğu için bayabilir, ama Flash daki o zenci kız gibi salak salak hareketleri yok. Küfürlü müfürlü fuck dan motherfucker dan geçilmiyor nerdeyse. Aa annem kanser karım hamile ne yapacaz şeklinde bir dizi değil. Benim şimdiye kadar anladığım ailenin en büyük oğlu epey dertli bir tip, zamanında da sıkıntı çıkarmış aileye ve evine dönüyor. Bir sürü gizem var tabi arada. Tavsiye ederim. Tam bu havanın dizi (an itibariyle İstanbul sağnak yağış var). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Guzel dizi bu, Netflix epey iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 threadi var mıydı asla bilemeyeceğiz sdfds. vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Netflixde izledigim en vasat dizi bu.. Tabii izlediklerim arasinda. Hmm birde su ismini hatirlamadigim transli gayli bi sey vardi... O daha berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ulan bi an ümitlendim V:TM dizisi mi gene diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 BonePART said: Ulan bi an ümitlendim V:TM dizisi mi gene diye. Direk şu diye girdim ohaaaaa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Kanuni said: Netflixde izledigim en vasat dizi bu.. Tabii izlediklerim arasinda. Hmm birde su ismini hatirlamadigim transli gayli bi sey vardi... O daha berbat. Netflix in diğer dizilerine göre evet biraz aşağı kaldığı doğru, ama gene iyi. Özellikle benim gibi izleyecek dizi kalmayan adamlar için on numara beş yıldız diğer rakiplerine göre. liste 24 30 Rock Ballers (2015) Battlestar Galactica Better Call Saul Bionic Woman Black Sails Bloodline Blue Mountain State Boardwalk Empire Bones Breaking Bad Brooklyn Nine-Nine Burn Notice Californication Chuck Community Damages Day Break Deadwood Dexter Dirty Sexy Money Entourage Falling Skies Fargo Fear The Walking Dead FlashForward Friday Night Lights Fringe Game of Thrones Glee Gossip Girl Hawaii Five-0 Hell on Wheels Heroes House House of Cards (2013) How I Met Your Mother Human Planet Injustice Jericho Journeyman Justified Kyle XY Las Vegas Lights Out (2011) Lost Louie Luther Mad Men Malcolm in the Middle Marvel's Daredevil Misfits Mr. Robot No Ordinary Family Orange is the New Black Orphan Black Outsourced Oz Prison Break Reaper Rescue Me Rome Scrubs Sherlock Skins Sons of Anarchy Spartacus: Gods of the Arena Spartacus: War of the Damned Suits Terra Nova That '70s Show The Beast (2009) The Big Bang Theory The Big C The Borgias The Bridge (US) The Cape The Crazy Ones The Flash The IT Crowd The Mentalist The Newsroom (2012) The O.C. The Shield The Strain The Walking Dead The Wire True Blood True Detective Two and a Half Men Utopia Vikings Wayward Pines Weeds White Collar Wilfred (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Listeye hizlica baktim narcos yok orda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 günceller yok galiba ya, narcos izlendi bitti canım kaçar mı. epey güzeldi o da. üzerine bir de johnny depp in blow unu izledim. escobara uzaktan da olsa dokunuyor. güzelfilm tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar