moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 olm nasıl alfasınız kuşa bile laf geçiremiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Aynı kuşa bağırınca, benden daha çok bağırıyordu. Çok sinirlendirirsende küsüyordu gelimiyordu yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 haydaaa ayıp etmiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 gerçi biraz benim kuşu hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 benimki cok uslu, ama muhabbet de etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 dişi kuş al bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 benim kuş parmaklara tecavüz etmeye çalışıyor. rahat bırakırsan attırıyor falan asdfds benim anladığım bunların gagaları da keratinden oluşuyor. insan tırnağı da keratin. tırnağı arkadaş zannedip, fanfinifinfon-seksi don. ya da ölüm döğüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Şimdi yeni huy edindi. Kafesini kemirmek yerine murekkep balıgı kemigini kemiriyor. Eskiye nazaran gene iyi ama kemiriyor derken bildigin 1 haftada filan yarısını parcaladı sdfs. Gunde 3 ogun kafes etrafını supursen, 4. yu dokuyor sdfs. Tam bir manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Yasin dinlet, fasülye gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 fotoğrafını koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Abi kuş yumurtladı. Tek başına dişi kuş. Kafesin dibinde yumurta var şuanda. LAN NASIL OLUYOR. napsam alsam mı almasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Dokunma yumurtaya,muhtemelen ölür ama bellide olmaz.Garip hareketlerinin sebebi belli olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 JESUS CHRIST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Abi kus tek basina nasil yumurtlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 dollenmemis yumurta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Şimdi geçenlerde eve davetsiz bir misafir gelmiş. Sarı dişi bir muhabbet kuşu. Yetişkin sanırım. Genç değil. sen yazmışsın işte dışardan gelmiş diye,kimbilir nerede çaktırdı hasba,hamile kalınca sokaklar bana göre değil,bana bakacak ılımlı birini bulayım ne yasadıgıma bakmadan beni kabul etsin dıye sana sıgınmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Abi kus temmuzdan beri bizde. Disarida bulsa bile birini, anca simdiye mi yumurtladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 http://www.veterinerizmir.com/?makale-oku/MUHABBET-KU%DELARINDA-YUMURTLAMA-SORUNLARI-BEL%DDRT%DDLER%DD-%DDLK-YARDIM-VE-TEDAV%DD-Y%D6NTEMLER%DD/31 baya hastalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Vay anasını dalga geçtik hastalık çıktı. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 temmuzsa olay farklı,o zaman yumurtayı kaldır.Yapacak birşey yok.Bu durum devamlı olarak olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 oha ya ilk defa duyuyorum böyle bir şey, ilginçmiş. Geçmiş olsun. 7thBreath said: http://www.veterinerizmir.com/?makale-oku/MUHABBET-KU%DELARINDA-YUMURTLAMA-SORUNLARI-BEL%DDRT%DDLER%DD-%DDLK-YARDIM-VE-TEDAV%DD-Y%D6NTEMLER%DD/31 baya hastalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 daha 2 gun once oldu sabah uyurken kedi uyandirdi beni yapmaz genelde bi kalktim 2 tane muhabbet kusuna bakiyorum dedemlerin. Disi olan erkege saldirmis Saldirmis derken erkegin kanadi falan kan icersin baya bi yerini isirmis O saskinlikla neye ugradigimi sasirdim erkegi aldim direk Gittim bide kucuk kafes aldim ayirmak icin erkegin kanadina batikon falan surdum ama kafesin tulu falan direk kan olmus Babam kuscudur onu aradim sordum dedi ki disi azmistir ondan yapmistir diye 2 gundur farkli kafeste simdi erkegini cagiriyor kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 barbu said: Şimdi yeni huy edindi. Kafesini kemirmek yerine murekkep balıgı kemigini kemiriyor. Eskiye nazaran gene iyi ama kemiriyor derken bildigin 1 haftada filan yarısını parcaladı sdfs. Gunde 3 ogun kafes etrafını supursen, 4. yu dokuyor sdfs. Tam bir manyak. Diablo karnındaki tüyleri yoluyordu Acaba hasta mıydı o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar