pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 torpil.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Merhaba, KPSS Tarih'de değişen bazı bilgiler oldu. Örneğin : İlk müslüman türk devleti= İtil Bulgarları deniyor ya da ilk Sultan kelimesini kullanan Orhan Bey olmuş sanırım. böyle böyle 30-40'a yakın değişiklik var. Bütün bu değişiklikleri bir arada görebileceğim bir slayt, pdf vb. var mı? Evveliyat kitabında yazıyor dediler -çözümlü soru bankasını aldım,yazmıyor- Kısaca: Bütün bu değişikliklerin bir arada yazdığı bir kaynak lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://www.akelkitap.com/detay-getir.asp?s=yediiklim-yayinlari-2016-kpss-egitim-bilimleri-tamami-cozumlu-8-fasikul-deneme-sinavi Kitaplar uygunmuş diyorlar ne siteyi tanırım ne de kitapların kalitesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Zealotone said: Merhaba, KPSS Tarih'de değişen bazı bilgiler oldu. Örneğin : İlk müslüman türk devleti= İtil Bulgarları deniyor ya da ilk Sultan kelimesini kullanan Orhan Bey olmuş sanırım. böyle böyle 30-40'a yakın değişiklik var. Bütün bu değişiklikleri bir arada görebileceğim bir slayt, pdf vb. var mı? Evveliyat kitabında yazıyor dediler -çözümlü soru bankasını aldım,yazmıyor- Kısaca: Bütün bu değişikliklerin bir arada yazdığı bir kaynak lazım bana. sultan kelimesini ilk kullanan gazneli mahmut paşa oldu.2016 kitapları yeni müfredata göre.evveliyat doğrudur o yüzden.eski yılların kitaplarını kullanmıyorsan sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 başvurular başladı.oturum başı 55tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 En son YDS'ye girdim. Bu puanın geçerliliği için kayıt sırasında kayıt bürosuna gidip belge teslim etmem gerekiyor mu? Bu arada: Çalışma kaynakları -konu anlatımı olarak 2014 versiyonları kullanıyorum, o yüzden bütün değişikliklerin bir arada olduğu bir slayt vs varsa çok iyi olurdu. Soru bankaları 2016 sadece bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 açıklanmadı mı yds?kpss kayıtta seçenek vardı, kullanacağı dil puanı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 değişen şeyleri bulmak zor, tarihte değişilik var zaten sadece.youtube evveliyat tarihten ya da yeni kitaplardan çalış.coğrafyada tuik verileri için de güncel takip etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 benjani said: başvurular başladı.oturum başı 55tl. abi ben düz memurluk için gireceğim sınava, üni bu dönem bitiyor inşallah :), hangisine/lerine girmem gerekli acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 gk/gy sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Açıklandı. Sorum tam olarak şu. Sınav işlemleri sayfasında eğitim bilgilerinde yabancı dil sekmesi yok. Benim İngilizce işaretlenmesini seçmem yeterli mi başvuru da? Yoksa sistem otomatikman YDS'den aldığım puanı görmüyor olabilir de benim ayrıca sınav başvuru merkezine gidip elden YDS puanımı takdim etmem gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 sınava ilişkin bilgiler kısmında "PUAN HESAPLAMASINDA KULLANILACAK YABANCI DİL BİLGİSİ:" var.burdan seçeceksin, puanın yoksa zaten onaylatmıyor başvuruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Gecen sene secmesen bile farketmiyodu ya kpssden onceki yds puanini her türlü hesapliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 sınava az kalmışken bunları çözün http://www.informalyayinlari.com/magaza/2016-genel-kultur-genel-yetenek-set/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ben çok gerildim ya, daha bi ton konu var nasıl yetişecek bilmiyorum. tarih dersinde kursu bıraktım zaten çok havada kalıyor hocanın anlattıkları kursta, artık evde full ramazan hocadan çalışıyorum, aşina enderun yediiklim evveliyat hepsini konularla eşit çözerek ilerlemeye çalışıyorum. daha 1. dünya savaşına yeni geldim biraz hızlanmam lazım galiba ama adam incik cincik anlatıyor tam öğrenene kadar çok vakit geçiyor. vatandaşlık falan görmedik bile daha o korkutuyor beni baya. onun dışında türkçe fulle yakın yapıyorum son 2 denemedir, 3 yanlış yaptım 2 sini yanlış okumuşum soruları mal gibi 1inde de hocayla baya tartıştık flu bir soru yanlış yapman normal dedi. türkçede kafam rahat 30 dakikada bitiriyorum soruları, ama matematik azcık tırstırıyor. eşim matematik mühendisi, en zor soruları çözmesi 15 saniyesini alıyor, en karman çorman şeyleri şak diye görüyor ayar oluyorum anlatmasını da bilmiyor sadece çözüyor keşke öyle olabilsem ben de :( 1 saatte 17 soru çözebildim resmen son denemede, karnım aç girdim bir de çok gürültü vardı onun da etkisi vardı tabi biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 elimde ihtiyaçın 2014 vatandaslık ve cografyası var konu anlatımı için yeterli mi bunlar ? özellikle vatandaslıkta mufredat vs. degisen çok sey var mı? bu iki alan için hangi yayın iyidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Ben de direk İhtiyaç 2014 konu anlatımdan çalıştım bütün dersleri. Sorun olmaz. Bir tek Tarih'de değişen bazı bilgiler var. Onlara dikkat et. Ben halen bu değişen bilgilerin yazılı olduğu bir kaynak bulamadım misal hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 direk değişen bilgilerin yazdığı bir yer yoktur galiba.yeni bir kaynak alman daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 abi nette yazan şeylerin hepsine inanmayın çok abartıyolar. değişti denilen şeylerin çoğu müfredeta girmemiş oluyor filan. şu ramazan yetgin'in dediği değişiklikler şunlar, ilk türk tarihçisi ve yazar vezir tonyukuk oldu. ilk sultan unvanını kullanan Osmanlı padişahı 1. Murat değil Orhan Bey oldu.(Sultanül Guzat) bir de şu şeri ve örfi vergiler olayı var, öşür haraç cizye şeri vergi diğerleri örfi olarak geçiyodu ama şimdi nerdeyse hepsi şeri kısmına geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 2014 kitabından tarih çalışmak faydalı olmayabilir.2014'den önce çok detaylı sormuyorlardı, o yüzden konular daha yüzeysel anlatılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 kzpmaza said: abi nette yazan şeylerin hepsine inanmayın çok abartıyolar. değişti denilen şeylerin çoğu müfredeta girmemiş oluyor filan. şu ramazan yetgin'in dediği değişiklikler şunlar, ilk türk tarihçisi ve yazar vezir tonyukuk oldu. ilk sultan unvanını kullanan Osmanlı padişahı 1. Murat değil Orhan Bey oldu.(Sultanül Guzat) bir de şu şeri ve örfi vergiler olayı var, öşür haraç cizye şeri vergi diğerleri örfi olarak geçiyodu ama şimdi nerdeyse hepsi şeri kısmına geçmiş. Daha bir sürü şey söyledi değişti diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Videoda anlattiklarini yazdigi ders notu kitabina baktim sadece bunlar var. Bi cok bilgiyi yanlis biliyosunuz dedi ya da baya ayrinti verdi ama direkt degisen bilgi olarak cok fazla soylemedi abi aklina gelen varsa yaz buraya. Muslumanligi kabul eden ilk turk devleti itil bulgarlari var mesela simdi aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Abi ben yazmadım şu lu değişti diye, kendim yazıyorum videolardan kitap almadım tam bilemiyorum o yüzden ama baya bir yerde dedi sanki diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Liebe said: ben çok gerildim ya, daha bi ton konu var nasıl yetişecek bilmiyorum. tarih dersinde kursu bıraktım zaten çok havada kalıyor hocanın anlattıkları kursta, artık evde full ramazan hocadan çalışıyorum, aşina enderun yediiklim evveliyat hepsini konularla eşit çözerek ilerlemeye çalışıyorum. daha 1. dünya savaşına yeni geldim biraz hızlanmam lazım galiba ama adam incik cincik anlatıyor tam öğrenene kadar çok vakit geçiyor. vatandaşlık falan görmedik bile daha o korkutuyor beni baya. onun dışında türkçe fulle yakın yapıyorum son 2 denemedir, 3 yanlış yaptım 2 sini yanlış okumuşum soruları mal gibi 1inde de hocayla baya tartıştık flu bir soru yanlış yapman normal dedi. türkçede kafam rahat 30 dakikada bitiriyorum soruları, ama matematik azcık tırstırıyor. eşim matematik mühendisi, en zor soruları çözmesi 15 saniyesini alıyor, en karman çorman şeyleri şak diye görüyor ayar oluyorum anlatmasını da bilmiyor sadece çözüyor keşke öyle olabilsem ben de :( 1 saatte 17 soru çözebildim resmen son denemede, karnım aç girdim bir de çok gürültü vardı onun da etkisi vardı tabi biraz :p yediiklim denemesi ise matematiği zor soruyorlar biraz.işlemler filan uzun oluyor baya.bende 45-60dk da çözüyorum genelde. inkilaptan itibaren, kitaptan okuyarak çalıştım.yediiklim'in kitabı güzel baya, anlaşılır.zaten osmanlıya göre de daha kolay konular.tarih dışındaki dersler de sıkıntı değil.2-3 gün çalışsan halledersin vatandaşlığı.bence kursu beklemeden çalış bitir konuları, muhtemelen son hafta filan bitirirler konuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Liebe said: Abi ben yazmadım şu lu değişti diye, kendim yazıyorum videolardan kitap almadım tam bilemiyorum o yüzden ama baya bir yerde dedi sanki diye hatırlıyorum Ben de yazcaktim ama baktim yazilmisi var 6 liraya aldim.sfdfs bi de a grubundan giriyorum ben videolari gece yatarken filan izliyorum sadece vaktim olmuyo. stres yapma konulari bi an once bitirip test cozmeye calis dershaneyi bekleme bence. Son gece calismayin bi de ben yaptim iyi olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar