Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Selam. Arkadaşın kasasından bir yanık kokusu gelmesiyle birlikte bilgisayar kapanmış. Bilgisayar yeniydi aslında ama içini açıp biraz baktık. Kablolarda falan bi sıkıntı yok gibiydi. Tekrar çalıştırmadık ama koku ekran kartının olduğu yerden geliyordu sanki. Sorunun tam kaynağını nasıl bulabiliriz ve çözüm olarak sadece ekran kartını değiştirsek yeterli olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Denemeden bilemezsin. Ram daha kolay olduğu için ramlerden başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 hiç elektrik gitmiyosa açmaya çalıştığınızda muhtemelen power supply cortlamıştır ama belki de anakarttadır sıkıntı sdf denemeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Denemekten kastınız çalıştırmak mı kasayı ? İyice yanmasın ? Elektrik gidiyormuş, açılmış başta hatta, arkadaş tuvalete gitmiş gelmiş o sırada koku falan farketmiş kapanmış bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 PSU o zaman büyük ihtimal. İyice yanma diye bişey yok yanmışsa yanmıştır zaten. Bi aç dene tepki ne, güç gidiyor boot mu olmuyor ram sayıyo ekran mı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 PSU daysa sıkıntı hiç açılmaz bile heralde. Ram de falansa neye dikkat etmem lazım ? Boot sayıyor ekran gelmiyorsa ekran kartı mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 eskiden ram de problem varsa açılış sesinden belli oluyor. ekran kartında ise açılış ekranı gelip gider. Anakart ve psu da ise açılmaz hiç birşekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Bilgisayar açılıyor. Ekrana görüntü gelmiyor hiç. Tüm fanlar çalışıyor ekran kartının falanda , ama monitöre hiç görüntü gelmiyor. Uyku moduna giriyor hatta monitör. Yanık kokusuda almadık olan olmuş galiba asfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 geldiydi benim basima, yepisyeni aldigim radeon kartim (amd pismanliktir x2) ole monitor vs kapali windowsda dururken cayir cayir yandi, ne kokuyor diye odaya dondugumde farketmistim ve fnai calismiyordu abit idi kart ve vatandan almistim, firma cekmis gitmis servisini alakasiz bir firmaya birakmis, kart ortada kaldi fila ntamri ettik dediler fani degistirip yollamis hani windowsda sorun yoktuda bi wowa girdiydim full artefact idi filan aylarca surunmustum, yepisyeni pc almisken eski kulusturu kullanmak zorunda kaldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bilgisayarini surekli acik tut, omurlerini uzatirsin parcalarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Yani sorun ekran kartında mı ? Ram yada ekran kartı farkı nasıl anlarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Up ? Ekran kartı diyorum ben o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar