Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 klibi çok hoşuma gitti ya çok güzel düşünmüşler not: klipteki kız çok güzel[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 şarkı kliple yarışamaz ama. çok tatlı olmuş kız da şeker mi şeker[signature][hline]En refresh
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 şu parça parça olan klip ise parçalar olmamış bazı yerlerde 3 farklı kişiyi göstermekten çok kamera bozukluğunu andırıyor hehe.büyük ihtimalle çekimden kaynaklanan bişiy iyi planlayamamışlar gibi geldi bana.[signature][hline]kaçın! burizası var!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şarkıdan çok klibi tuttum ben ehe (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya kızın adını bilen var mı?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bulunur aslinda. mtv de makingthe movie yi gosterirse oynayanlari yaziyo orda :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Adam sarkıdan cok kızı beyendi ehu :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Action sarkısıda güzeldir bilmiyosan indir derim.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 (ya araya başka mesaj girmiş mayhem mesaja cevaptı bu) tabi öyle abi öyle olmayacak gibi değil[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 27 Ocak 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence cok akıllıca bi klip anlamadıgım bişi var neden her kliplerinde kızlar ikisini diilde travisi seciyo sizde boyle punk olun sacuınızı gunes gibi yapın mesajımı vermeye calısıyorlar???[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim de çok hoşuma gitti.. tatlı bir klip olmuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 klip güzel ama bence grubu kurtaran travis amca sizce?[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende aynı seyden bahsettim ama adamın kabiliyeti falan diilki rol soonucta[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 amcanın konserlerini izledim nasıl çaldığını biliyorum... klipte belki roldür ama gerçekten de çalabiliyor... :-)[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock:
duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: phere, 27 Ocak 2005 21:36 tarihinde demiş ki: amcanın konserlerini izledim nasıl çaldığını biliyorum... klipte belki roldür ama gerçekten de çalabiliyor... :-) evet booyle kafa sallayarak calıyo klipte o cok iyi[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Öne çıkan mesajlar