bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 -Crawler- said: Microsoft'un yaptığı şeyler niye tutmuyor hep ya. -Win10 yaptılar kimse beğenmedi. -WP olayı patladı, cihazları bile doğru dürüst piyasada yok. -Edge diye browser yapıyorlar kullanan yok. -Bing yaptılar yüzüne bakan yok. Adamlarda bi cenabetlik var abi. Nereye kadar gidecek bu böyle. ms'den çok senin kötü gözlem yeteneklerin bunlar asdassd
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 win10 baya iyi, 8.1 kulalnıyodum son bi yıldır falan ondan daha hızlı düzgün 3 yıl civarı lumia kullanıyorum bi yamuğuyunu görmedim edge fena browser değil ama chrome varken gereksiz, wp10'da güzel kullanılır. bing google varken tamamen gereksiz o madde doğru olmuş, ama kar ediyodur reklamlarla vs her şekil o nedenle iptal etmeleri içni bi sebep yok
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 anlasildi bu aleti aralikta bana aldiracaksiniz siz -)
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 al tabi ya.. sattırdığımız her lumia için 10 dolares veriyor bill amca hepimize.
Öne çıkan mesajlar