BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ok, opsiyon belirle yazalım A ) Pazar 13:00 16 gibi biter, maça 3 saat var, maç öncesi içiş sıçış yol gayet yeter B ) Pazar 22:30 maçtan sonra gıybet Benim A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Sali sabahi 3.30 uymaz mi herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 maç sonrasına draftım var dediğim gibi. maç öncesi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Pazar maçtan sonra uygun galiba herkeze. (moriarty ve sabonis dışında) En son draft tarihi ne zaman? illa bu hafta olmasımı gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Daha var deadline'a ama NBA sezon başlamadan iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 10.45 olursa gerçi diğer draft'ım bitmiş olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Cumartesi akşamı da seçeneklerimiz arasında. Pazar gene durumlar karıştı maça gidenler ve draftı olanlar var. Cumartesi akşamı yapalım 10 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 10 olmaz diyorum anlatamıyorum galiba lan. auction iken, 2 draft aynı anda nasıl yapacaksın bi anlatsana bana? 10.45 olursa bir nebze yetişirim işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 cmts diyor cmts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Can nerenle okuyorsun olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Haftasonu sabahları mis gibi akşamdan kalma draft yaparız ya. Niye akşamımızı silkiyorsun yiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 khala said: Can nerenle okuyorsun olm? asdfasdf arka tarafımla :D iş baya yoğun geçti kafam güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Abicim sabah olmuyor Öncü'ye uymuyor, maça gidecek arkadaşlara uymuyor. Okumuyor musunuz başlığı? Ayrıca sabah yapmamız Saygın ve Şükrü'ye de uymaz. biz 2 de draft yapacağız diye adam gece 4 te mi uyanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Cmt 4-5 olur, erken kalkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 khala said: Abicim sabah olmuyor Öncü'ye uymuyor, maça gidecek arkadaşlara uymuyor. Okumuyor musunuz başlığı? Ayrıca sabah yapmamız Saygın ve Şükrü'ye de uymaz. biz 2 de draft yapacağız diye adam gece 4 te mi uyanacak? Pazar akşam her saat zaten ok ulan, ama Cumartesi olursa erken olur mu diye dedim gurbetçilere uyuyorsa; 3 olur 4 olur 5 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Cumartesi akşamı 22:00 en uygunu gibi. Oturun evinizde ibneler yağmur gözüküyor her yerde tek tek baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 cumartesi akşamı 22.00 tek oynadığım ligin draft saati ve auction draft maalesef, söylemiştim. beni çıkarın ligden o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Pazar gecesi 23:00 da başlarsak çok mu geçe kalırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ben haftaya izinliyim zıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 cuma cumartesi akşamı gelmem, pazar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 gelemem ile gelmem arasında ince diil kalın bir çizgi var hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 beyler pazar aksama he deseniz ya, cicek gibi olur. mactan sonra kufurlesiriz filan hem. cumartesi tr saatiyle 10dan 10a secimdeyim, sayim su bu derken az daha uzar. 10dan sonra mobil filan bi sekil girerim ama oylesine girmis olmak icin anca. cmt gunduz de sirf bendense ayni hesap, mobilden katilir arada bakarim, ama oy calarlarsa gunahi boynunuza ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 saatte 10 kisi filan gelcek zaten oy vermeye, calma islemi de sandiklar turkiyeye gittikten sonra oluyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Pazar akşama herkes fit herhalde? 11 diyelim esnetiriz duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 23:00 demek en iyi ihtimalle 01:30 biter demek. ben genelde o saatlerde uyuyorum problem yok yani de, söliim dedim. benim 22.45'e yetişirim, istersen 22.45 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar